Fashion

Apariţii spectaculoase ale vedetelor la Super Bowl! Ce au purtat artişii pe scenă, anii trecuţi!

irina.letitia
February 1, 2020 12:58 PM

Mai puţin de două zile ne despart de unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului: Super Bowl 2020! Artistele care vor deschide anul acesta competiţia sunt Jennifer Lopez şi Shakira, însă până le vom putea admira pe ele, hai să vedem care au fost cele mai spetaculoase apariţii ale vedetelor la Super Bowl, de până acum!

Apariţii spectaculoase ale vedetelor la Super Bowl! Ce au purtat artişii pe scenă, anii trecuţi!

Finala campionatulului naţional de fotbal american, Super Bowl, are loc în fiecare an şi evenimentul are o atât de mare amploare, încât înregistrează cel mai mare consum anual, după Ziua Recunoştinţei, cea mai importantă sărbătoare americană.  De asemenea, Super Bowl-ul are audienţe uriaşe, fiind cel mai urmărit program televizat din istorie -în 2015, a avut peste 114 milioane de telespectatori.

Aşadar, nu este de mirare că show-ul de deschidere al evenimentului este în sine un eveniment. Vedetele sunt anunţate cu săptămâni înainte şi de obicei este vorba despre cele mai mari nume ale momentului din muzică. De-a lungul timpului, pe scena Super Bowl au urcat Diana Ross, Rihanna, Beyonce, Lady Gaga, Usher, Janet Jackson şi Madonna.

Iată care au fost cele mai spectaculoase apariţii ale acestora!

Lady Gaga este un artist complet, iar concertele sale sunt mereu nonconformiste, atipice. In 2017, artista a fost vedeta evenimentului, iar show-ul său exploziv a conţinut şi un moment de acrobaţie.  Cântăreaţa a purtat o ţinută tip armură, argintie.

Beyonce, diva incontestabilă a muzicii contemporane, a concertat de 2 ori la Super Bowl, de fiecare dată impresionând audienţa cu show-ul său. În 2016, Beyonce a susţinut un spectacol energizant, îmbrăcată într-un costum de piele de inspiraţie militară, un tribut adus lui Michael Jackson. Jacheta purtată de artistă, creată de Dsquared, a fost creaţă după ţinuta purtată de Michael Jackson în 1993, când a concertat la rândul său la Super Bowl.

Beyonce
Beyonce

 

Nici Katy Perry nu s-a lăsat mai prejos. La fel ca Lady Gaga, Katy este cunoscută pentru apariţiile sale inedite şi mai ales costumaţiile jucăuşe pe care le poartă. La Super Bowl-ul din 2015, Katy Perry a purtat 4 ţinute, una dintre ele asortându-se cu decorul. Katy a „aterizat” pe scenă, după ce a fost transportată în aer, pe o platformă  în formă de stea.

Katy Perry
Katy Perry

 

Rihanna este o altă artistă care a urcat de 2 ori pe scena Super Bowl. Prima oară a fost  în 2009, iar cântăreaţa a purtat o ţinută sexy, dar care făcea trimitere la costumele de fotbal, mai exact, la protecţiile purtate de fotbalisti în timpul meciurilor.

Rihanna
Rihanna

 

Vezi ce alte vedete au impresionat la Super Bowl, în galeria foto!