Beauty

Are Cristina Ich operații estetice?

Verdict.ro
March 13, 2019 14:13 PM

Cristina Ich este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase femei, nu doar din țara noastră, ci din întreaga lume. Sceptici cu privire la trăsăturile mult prea fine și armonioase ale chipului său, mulți dintre fanii modelului s-au întrebat: are sau nu Cristina Ich operații estetice?

Are Cristina Ich operații estetice?

Încă de la primele sale apariții publice, Cristina Ich a fost asaltată de numeroase întrebări referitoare la aspectul său fizic. Și-a mărit buzele, și-a augmentat pomeții, ce intervenții estetice a suferit?

Citește și: Cristina Ich și cele mai frumoase ținute ale ei

Cu ceva timp în urmă, medicul estetician Adina Alberts a analizat trăsăturile Cristinei și intervențiile la care aceasta a apelat. Adina a mărturisit pentru VIVA! că, din punctul ei de vedere, modelul ar fi abuzat de procedurile estetice. Potrivit acesteia, Cristina ar avea buzele augmentate, lucru pe care modelul îl neagă vehement. Mai mult decât atât, Cristina a publicat de mai multe ori imagini cu ea din copilărie pentru a putea demonstra că buzele sale sunt, de fapt, naturale.

Citește și: Ce frumoasă este mama Cristinei Ich! Cum arăta în tinerețe

Cu toate acestea, Cristina nu poate nega intervențiile de definire la maxilarului și nici augmentarea pomeților, imaginile fiind publice pe contul de Instagram al medicului la care a apelat. Mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cristina Ich operații estetice. Augmentare obraji
Cristina Ich operații estetice. Augmentare obraji

Cristina nu este apreciată doar pentru calitățile sale fizice, ci și pentru naturalețea și sinceritatea ei. Tânăra nu se ferește să-și exprime opiniile chiar dacă acestea nu sunt întotdeauna pe placul publicului. Pe contul personal de Instagram, Cristina dezbate adesea subiecte controversate, argumentându-și întotdeauna punctul de vedere.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, din ce în ce mai îndrăgostiți unul de celălalt

De aproape două luni, Cristina Ich și Alex Pițurcă formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din țara noastră.

„Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea.

Momentan vrem să ne bucurăm de iubirea noastră fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, a declarat Alex Piţurcă pentru Cancan.

Cristina Ich și Alex Pițurcă
Cristina Ich și Alex Pițurcă

.