Beauty

Are Megan Fox operații estetice?

iulia.statie
November 30, 2020 13:57 PM

Megan Fox este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Încă de la începutul carierei sale din industria filmului, aceasta a fost remarcată datorită trăsăturilor pe care le are în comun cu Angelia Jolie, cele două fiind confundate destul de des.

Pe aceeasi temaMegan Fox și Machine Gun Kelly și-au oficializat relația

A apelat Megan Fox la medicul estetician?

Totuși, acum, în vârstă de 34 de ani, putem spune că aceasta și-a păstrat frumusețea, ba chiar arată și mai bine. Vedeta din ‚Transformers’ este de foarte mult timp în atenția publicului, așa că schimbările sunt destul de evidente.

Deși fanii săi spun că transformarea este uriașă, Megan Fox a negat mereu acuzațiile potrivit cărora ar fi apelat la medicul estetician. „Spun asta pentru persoanele ce pun la îndoială autenticitatea buzelor mele, puteți vedea clar că buzele mele sunt buzele mele.”, spunea ea în 2010. De asemenea, actrița a susținut că nu a apelat niciodată la botox, nu a avut o intervenție în zona obrajilor și nici nu a recurs la orice fel de altă îmbunătățire atunci când vine vorba de chipul ei.

Cu toate acestea, ea niciodată nu a fost împotriva operațiilor estetice: „Aș încuraja pe oricine își dorește o intervenție chirurgicală să vorbească mai întâi cu un terapeut, să afle de unde vine această dorință. Pentru că de multe ori nu are legătură cu dinții, nasul sau bărbia, operația nu va atenua insecuritățile.”, a spus ea în trecut.

„Dacă simțiti că asta vă doriți, atunci asta trebuie să faceți. Este uimitor că avem tehnologia pentru a face toate lucrurile pe care le facem.”, a adăugat vedeta.

Ce problemă avea Megan Fox în trecut

Pe când avea 19 ani, Megan Fox intra în atenția publicului. Pe atunci, avea sprâncene foarte subțiri și cicatrici din cauza acneei, aceasta luptându-se ani de zile cu problema, demonstrând că starurile sunt la fel ca noi toți. Chiar era foartre stresată cu privire la o scenă în care trebuia să se sărute cu Amanda Seyfried. „Îmi amintesc că eram foarte stresate pentru că aveam acnee pe bărbie și trebuia să fie un cadru foarte apropiat cu noi sărutându-ne.”, spunea ea pentru Variety în trecut.

Nu se știe încă dacă aceasta s-a răzgândit cu privire la operațiile estetice, însă, fanii au observat schimbări la nivelul nasului, dar și la nivelul sânilor, zvonindu-se că a apelat la bisturiu în secret. De asemenea, admiratorii spun că aceasta a apelat și la botox pentru a își ridica sprâncenele, precum și la acid hialuronic la nivelul obrajilor. Voi ce credeți? Are Megan Fox operații sau doar gene foarte bune?