Beauty

Are Nicole Kidman operații estetice?

iulia.statie
December 24, 2020 16:49 PM

Nicole Kidman cu siguranță este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, având parte de roluri ce au consacrat-o și i-au pus în valoare talentul imens. Ne-a captat în filme ca ‚Eyes Wide Shut’ și ‚Moulin Rouge’, iar în continuare o putem vedea în show-uri ca ‚Big Little Lies’ și ‚The Undoing’, frumusețea ei fiind copleșitoare.

Pe aceeasi temaCoafuri simple pentru păr lung

Nicole Kidman: are operații estetice?

Totuși, succesul ei a venit după ani de zile de muncă, după cum ea a povestit. „Am trecut printr-o perioadă în care nu îmi permiteam să fac alegeri. Atât de mulți actori nu au de ales, a avea de ales este o oportunitate.”, povestea ea în trecut.

Pe lângă cariera sa, mariajul ei superb cu Keith Urban, dar și micuții ei, Isabella și Connor Cruise, pe care îi are cu Tom Cruise, dar și Sunday și Faith Urban o fac extrem de iubită de public, căci aceasta se descurcă perfect cu viața ei personală și profesională.

Ținând cont că actrița este superbă și acum, după mulți ani în care a apărut în lumina reflectoarelor, multă lume se întreabă dacă a recurs la operațiile estetice. „Sincer, sunt complet naturală. Nu am vreo intervenție chirurgicală, am încercat botox, dar am scăpat de el și acum îmi pot mișca fața din nou. Mă dau cu protecție solară, nu fumez, mă îngrijesc și sunt mândră să spun acest lucru.”, povestea actrița acum ceva vreme.

În 2019, publicația Life & Style vorbea cu mai mulți specialiști, cum ar fi doctor Manish Shah, dar și Matthew Schulman, despre tinerețea eternă a actriței, dezvăluind astfel dacă ea a recurs la vreo intervenție sau pur și simplu are noroc.

Ce spun specialiștii

„Dacă ar trebui să ghicesc o posibilă procedură, se pare că a avut un mini-lifting facial. Linia maxilarului este strânsă și poți contura cu adevărat mușchii gâtului ei. Are, de asemenea, o umbră și o tăietură în jurul urechii, acest lucru mi se pare obținut chirurgical.”, a declarat doctor Shah pentru publicația menționată mai sus.

„Mai mult, se pare că are o ridicare a sprâncenelor, deoarece zona pleoapei superioare este mai goală. Nicole a avut mereu o piele impecabilă și acest lucru poate să provină dintr-o genetică bună sau puțin ajutor de la produse bune de îngrijire, peeling-uri chimice sau laser.”, a spus și doctorul Schulman.