News

Ariana Grande dă în judecată Forever 21 pentru 10 milioane de dolari. Care este motivul

ioana pana
September 6, 2019 08:39 AM

Se pare că brandul Forever 21 nu poate sta departe de probleme. După controversa din luna iunie, când a fost sesizat că toate comenzile de haine plus-size erau livrate cu un diet bar inclus, iată că un nou scandal ia naștere. De data aceasta, Ariana Grande este implicată: cântăreața dă în judecată Forever 21 pentru 10 milioane de dolari.

Pe aceeasi temaAriana Grande, dată în judecată pentru că a publicat o imagine cu ea

Conform documentelor din instanță, șirul întâmplărilor este acesta: Ariana și Forever 21 erau în negocieri cu privire la un parteneriat, însă înțelegerea a căzut rapid, pentru că brandul nu a fost de acord „să plătească suma corectă pentru valoarea domnișoarei Grande”. Adică Forever 21 nu era dispus să plătească cât Ariana cerea. În orice caz, colaborarea nu a mai avut loc.

Ariana Grande dă în judecată Forever 21 pentru 10 milioane de dolari. Care este motivul

Ceea ce i-a atras atenția lui Grande a fost campania pe care Forever 21 a urmat să o pună la cale. Plângerea Arianei susține că brandul a utilizat fotografii cu ea pentru o campanie de marketing neautorizată, ba chiar mai mult, cântăreața acuză Forever 21 că a angajat un model care seamănă excesiv de mult cu ea. În unele fotografii, modelul poartă un accesoriu de păr roz, exact ca Ariana în videoclipul „7 Rings”. Retailer-ul a pus în descrierea fotografiei „Gee thanks, just bought it”, un vers tot din aceeași melodie.

Campania neautorizată a avut loc pe profilul de Instagram al Forever 21, în ianuarie și februarie anul acesta. Brandul a șters fotografiile, însă acestea încă circulă pe Internet, distrubuite de fanii Arianei care vor dreptate.