Fashion

Ariana Grande este noua imagine Givenchy

nicoleta.ispasescu
May 13, 2019 17:10 PM

Casa de modă Givenchy tocmai a dezvăluit cine va fie noua imagine care va reprezenta brandul francez.

Videoclipul postat de Givenchy și de directorul creativ Clare Wright Keller pe conturile de Instagram ne-au divulgat o siluetă a unei femei care își flutura coada în slow motion. Era profilul unei femei care are părul extrem de lung, prins în coadă, pe care am văzut-o de mai multe ori înainte.

Datorită profilului ușor de recunoscut și al coafurii „semnătură”, ne-am putut da seama repede că noua imagine Givenchy este chiar Ariana Grande, care a câștigat recent premiul Grammy.

Devenind cunoscută în rândul marilor celebrități, Ariana Grande și-a dezvoltat un stil-semnătură extrem de dulce și ultra-feminin în jurul căruia gravitează.

Fie că este vorba de o rochie voluminoasă, sau o jacheta supradimensionată și cizme sexy până la genunchi, stilul ei a devenit unul ușor de recunoscut, provocând numeroase tendințe și stiluri de copiat.

Ariana Grande este noua imagine Givenchy

Este oficial. Givenchy a confirmat faptul că Ariana Grande este noua imagine a campaniei sale din 2019, care va fi lansată în iulie.

„O muză modernă și vocea unei generații, Ariana apare astăzi drept una dintre forțele cele mai influente din cultura popului”, a declarat Givenchy într-un comunicat de presă, vineri.

„Îmi plac hainele astea și încrederea și bucuria pe care o aduc oamenilor care le poartă. Nu numai că hainele sunt atemporale și frumoase, dar sunt mândră să lucrez cu un brand care îi face pe oameni să se simtă mândri pentru ceea ce sunt, fără să se gândească la ceea ce ar vrea să fie”, a declarat Ariana Grande în același comunicat.