News

Ariana Grande și-a tatuat pe mână un mesaj greșit. Cum a reușit aceasta să îl repare

nicoleta.ispasescu
February 1, 2019 11:09 AM

Cântăreața americană Ariana Grande a ajuns subiect de discuție după ce și-a tatuat pe mână un mesaj greșit.

Și-a dorit un mesaj cu caractere japoneze, pe care nimeni să nu îl înțeleagă, pe una dintre mâini. Din păcate, însă, nici ea nu i-a știut semnificația, astfel a ajuns să își tatueze cu totul și cu totul altceva.

Ariana Grande, în vârstă de 25 de ani, intenționa să-și tatueze în palmă traducerea în limba japoneză a celei mai recente melodii ale sale, „7 Rings” (n.r. 7 inele).

Însă ce a ieșit este total greșit, iar internauții au fost cei care i-au atras imediat atenția după ce au văzut imaginea cu tatuajul Arianei Grande.

Ulterior, cântăreața a șters fotografia cu tatuajul de pe internet și a încerca să repare greșeala.

Ariana Grande și-a tatuat pe mână un mesaj greșit. Cum a reușit aceasta să îl repare

Ariana Grande și-a tatuat pe mână un mesaj greșit în limba japoneză, a cărui semnificație nu era „7 inele”, ci face referire la un grătar specific japonez.

Pentru cei care nu știu, cântăreața este vegetariană, ceea ce înseamnă că a fost cu atât mai deranjată de situație.

Ariana a recunoscut că a uitat să își treacă unul dintre caractere, însă a precizat că pielea din palmă se regenerează ușor, astfel că eventual își poate reface tatuajul.

Clipul piesei „7 rings” a fost lansat la jumătatea lunii ianuarie și deja este un succes pe platforma Youtube, unde a adunat peste 100 milioane de vizualizări.

Viitorul album al Arianei Grande urmează să fie lansat pe data de 8 februarie.