News

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au oficializat relația

iulia.statie
June 30, 2020 12:40 PM

După decizia de a înceta logodna cu actorul Pete Davidson în octombrie anul trecut, Ariana Grande a încercat să fie cât mai discretă privind viața ei amoroasă.

Pe aceeasi temaAriana Grande va intra în industria cosmetică. Ce va lansa artista

Ariana Grande, primele fotografii cu iubitul ei, Dalton Gomez

Totuși, strategia a funcționat până când și-a sărbătorit ziua, căci aceasta și-a oficializat relația pe Instagram. Pentru împlinirea a 27 de ani, starul a publicat mai multe fotografii. Deși majoritatea erau cu animalul său de companie, în una apărea și noul ei iubit, Dalton Gomez. „Aproape 27.”, a scris aceasta.

Potrivit publicației E! News, aceasta l-a cunoscut pe Dalton în martie, iar cei doi au ales să se izoleze împreună pe timpul pandemiei în Los Angeles.

„Ariana ezită să facă publică relația cu Dalton după ce a văzut ce s-a întâmplat cu fostele relații. Dalton și Ariana sunt în Los Angeles pe timpul carantinei, este o oportunitate pentru a petrece timp de calitate împreună.”, a explicat o sursă.

„Ea este serioasă atunci când vine vorba de distanțarea socială și a rămas cu același grup de oameni de câteva zile. Dalton face parte din grup, cei doi sunt împreună de câteva luni. Ariana nu vrea să își facă o altă relație publică așa că își dorește să fie discretă, dar pare foarte fericită cu Dalton.”, a zis o altă sursă pentru People.

 

View this post on Instagram

 

🥺

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Gomez a mai apărut în videoclip-ul ‚Stuck With U’ al vedetei, cei doi sărutându-se și îmbrățișându-se. Apoi, acesta a mai fost văzut în noul clip ‚Rain On Me’, pe care cântăreața l-a făcut cu Lady Gaga.

După ce Grande și-a oficializat relația, aceasta a mai postat câteva fotografii de la petrecerea extravagantă dată în cinstea zilei ei de naștere, unde a petrecut alături de familie și prieteni. Ba chiar, iubitul ei apare într-o poză, în care aceștia sunt surprinși în ipostaze extrem de tandre, arâtând cât sunt de apropiați.

 

View this post on Instagram

 

🙂

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on