News

Ariana Grande tocmai a confirmat relația cu Dalton Gomez?

iulia.statie
May 9, 2020 17:19 PM

După cum probabil că știți, Ariana Grande și Justin Bieber au lansat o nouă melodie, numită ‚Stuck with U.”, însă acesta nu este singurul lucru pe care artista îl are de dezvăluit.

Pe aceeasi temaAriana Grande și-a tatuat pe mână un mesaj greșit. Cum a reușit aceasta să îl repare

Ariana Grande tocmai a confirmat relația cu Dalton Gomez?

Melodia, ce se axează pe oameni și pe partenerii lor, oferă o platformă pentru ca mulți să danseze, inclusiv Ariana cu micul ei chihuahua-beagle. Totuși, în momentul final al videoclipului, Grande începe să danseze, să îmbrățișeze și să sărute pe cineva, un bărbat îmbrăcat într-un hanorac negru.

Mulți spus că acesta se pare a fi Dalton Gomez, agentul imobiliar din L.A. De câteva luni, se zvonește că acesta ar fi iubitul artistei.

Bineînțeles, dacă săruți pe cineva nu înseamnă neapărat că formezi un cuplu cu respectiva persoană, însă ținând cont că majoritatea sunt forțați să stea în casă, fanii au mers mai departe și au sugerat că aceștia s-au izolat împreună. Puțin spus au mers mai departe, chiar sunt cu câțiva pași în fața cuplului!

TMZ a dezvăluit că iubitul Arianei este Dalton, același bărbat pe care vedeta îl săruta într-o cafenea în februarie. Ultima relație publică a lui Grande a fost cu logodnicul ei, Pete Davidson. Luna trecută, cântăreața a admis că nu va mai dezvălui detalii despre viața ei amoroasă pe social media, căci experiențele din trecut au fost traumatice.