News

Ariana Grande tună și fulgeră! De ce nu va participa artista la gala premiilor Grammy 2019

nicoleta.ispasescu
February 7, 2019 11:28 AM

Ariana Grande, care apărea pe panourile ce promovau gala premiilor Grammy 2019, în Los Angeles, nu doar că nu va mai cânta pe 10 februarie, dar nici nu va fi prezentă la ceremonie, deşi este nominalizată la două categorii.

Artista a decis să spună pas („thank you, next”) Record Academy, după ce producătorii Grammy 2019 au insultat-o.

Decizia a fost luată în urma mai multor neînţelegeri cu producătorii evenimentului, potrivit Variety. O noutate o reprezintă faptul că pe scenă va urca Lady Gaga, care a primit cinci selecţii la cea de-a 61-a ediţie a premiilor acordate de Recording Academy, scrie news.ro.

De ce nu va participa Ariana Grande la gala premiilor Grammy 2019

A fost un șoc pentru toată lumea să afle că Ariana Grande nu va participa la gala premiilor Grammy 2019, mai ales că este și nominalizată.

O sursă a declarat pentru Variety că Ariana s-a simţit insultată după ce producătorii au refuzat iniţial să îi permită să cânte piesa „7 Rings”, cel mai recent single al ei, inclus pe albumul „Thank U, Next” care va fi lansat vineri.

S-a ajuns la un compromis, iar „7 Rings” urma să facă parte dintr-un mix, însă Grande a renunţat complet să mai urce pe scenă când producătorii au insistat ca ei să aleagă al doilea cântec.

Sursa a mai adăugat că astfel de prevederi nu au fost impuse altor artişti incluşi în show.

Grande este nominalizată la categoriile „Best Pop Vocal Performance” (pentru „God Is a Woman”) şi „Best Pop Vocal Album” (pentru „Sweetener”).

Cea de-a 61-a gală a premiilor Grammy va fi găzduită de cântăreaţa Alicia Keys şi va avea loc pe 10 februarie, la Staples Center din Los Angeles.