Fashion

Ariana Grande, vedeta celei mai noi campanii Givenchy

ioana pana
July 17, 2019 11:23 AM

Zilele trecute, Givenchy a lansat campania pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2019-2020, Ariana Grande fiind cea mai nouă față a brandului și deci, vedeta campaniei. Cu aerul său caracteristic (și ponytail-ul său care a devenit deja marcă înregistrată), vedeta a pozat plină de grație și atitudine în fața fotografului Craig McDean.

Pe aceeasi temaAriana Grande va intra în industria cosmetică. Ce va lansa artista

Ariana Grande este vedeta celei mai noi campanii Givenchy

Shooting-ul foto cuprinde cele mai iconice look-uri prezente în colecția sezonului viitor. Printre acestea se numără rochii florale, deux-pièces-uri sofisticate, dar și ținute rafinate de seară, asemenea unui top supradimensionat, fără umeri.

De asemenea, geanta trademark a brandului, „Eden”, joacă un rol important în campanie, colecția Toamnă-Iarnă 2019-2020 intitulându-se „Winter of Eden”.

Clare Waight Keller este primul director creativ femeie al Ghivency

Givenchy-ul lui Clare Waight Keller este un melanj al stilului anilor ‘70, cu un stil distins, prețios. Fiind la direcția creativă a brandului din 2017, Waight Keller este prima femeie care se bucură de această poziție în cadrul Givenchy. În cadrul British Fashion Awards 2018, ea a primit titlul de „British Designer of the Year” pentru Womenswear, acordat de Meghan, Ducesa de Sussex și Actrița Rosamund Pike.

Campania Givenchy a lansat deja câteva dintre fotografii pe Instagram, însă va apărea în întregime odată cu numărul lunii Septembrie în revistele de renume din toată lumea. Urmărește galeria foto pentru primele poze lansate.