News

Armie Hammer renunță la rolul din ‚Shotgun Wedding’ în urma scandalului în care este implicat

iulia.statie
January 14, 2021 11:58 AM

Anul trecut, s-a aflat că Jennifer Lopez și Armie Hammer vor juca împreună în ‚Shotgun Wedding’, iar filmările trebuiau să înceapă în acest an.

Pe aceeasi temaDominic West și soția sa ar putea ajunge la divorț după ce a fost surprins în ipostaze tandre cu actrița Lily James

Armie Hammer nu va mai juca alături de Jennifer Lopez

Cu toate acestea, publicația Page Six a dezvăluit că actorul va renunța la rol în urma scandalului în care este implicat. Recent, au fost publicate mai multe presupuse mesaje dintre acesta și mai multe femei în care erau descrise anumite fantezii scandaloase ale starului.

Armie Hammer preluase acest rol după ce Ryan Reynolds, ce are și rolul de producător executiv pentru acest film, l-a refuzat. „Având în vedere data de începere a filmărilor, Armie a cerut să fie scos din film iar noi în sprijinim în decizia sa.”, a declarat un purtător de cuvânt al producției pentru publicația menționată mai sus.

Actorul anunța în iulie 2020 că divorțează de Elizabeth Chambers, cei doi având un mariaj de 10 ani, iar mai multe surse explicau pe atunci că infidelitatea actorului ar fi jucat un rol în această despărțire. Acum, mai multe mesaje pe care el le-ar fi trimis unor femei au fost făcute publice, ce includeau mai multe fantezii sexuale, cum ar fi canibalismul sau BDSM.

În ce scandal este implicat actorul

Contul de Instagram House of Effie a publicat mai multe mesaje ce ar fi fost transmise de actor către diferite femei, iar acestea au șocat o lume întreagă. Într-o declarație, el a negat toate acuzațiile: „Nu răspund la aceste afirmații, dar în lumina atacurilor vicioase și false ce sunt împotriva mea, nu mai pot să îmi părăsesc copiii timp de patru luni pentru a filma în Republica Dominicană. Lionsgate mă susține în acest sens și sunt recunoscător pentru acest lucru.”, a spus Hammer.

Veridicitatea mesajelor nu a fost confirmată încă, dar același cont de pe rețelele de socializare menționat mai sus a publicat și două fotografii cu actorul, dar și mai multe mesaje în care acesta își descria fanteziile, ce par a fi trimise de pe contul său personal.