Vedete

Artistul din România care poate să o vindece pe Celine Dion: "Sunt terapeut și pot să o vindec"

Camelia
March 14, 2023 11:09 AM

Artistul din România care poate să o vindece pe Celine Dion. Mihai Onilă și-a găsit liniștea pe care o caută în brațele soției sale, Laura.

Artistul și terapeutul Mihai Onilă își trăiește viața la care a visat! tul se simte complet, împlinit și are acum viața mult visată. Mihai Onilă a povestit în exclusivitate pentru Ciao.ro cât de bine se înțelege cu soția lui. Cum își împart sarcinile în bucătarie, despre faptul că nu a renunțat să aibă împreună copii. Dar și de calitățile sale de vindecător! Mai mult decât atât, Mihai Onilă are atât de multă încredere în calitățile sale de terapeut încât crede că ar fi fost posibil ca el să o vindece chiar și pe Celine Dion!

Mihai, cum merge căsnicia cu Laura? Cât de bine? 

Ne merge foarte bine, din punct de vedere sufletesc, suntem din ce în ce mai împăcați cu noi înșine. Ne iubim ca în prima zi, ne armonizăm foarte bine și ne completăm de minune.

Am văzut că vă completați și în bucătărie, vă întreceți în gătit! Cine gătește cel mai bine și pregătește cea mai bună cină?

În bucătărie am stabilit împreună niște reguli cam clare deja, adică eu mă ocup de partea de dulciuri și de câteva mâncăruri pe care Laura nu le gătește cum ar fi ciorba din capete de pește pe care Laura o adoră, mâncare chinezească și libaneză la care mă pricep tot eu și în materie de dulciuri, clătite, gogoși sau cremșnit  iar ea face mâncărurile de zi cu zi. Citește articolul integral AICI.