Beauty

Așa îți dai seama că un parfum este original

andreea voicu
September 10, 2018 17:29 PM

De multe ori suntem tentate să cumpărăm parfumuri care costă puțin, dar nu știm cu adevărat dacă este original sau nu.

Pe aceeasi temaAntonia, invitat de onoare la prezentarea Tommy Hilfiger din Shanghai

Adesea se întâmplă să primim oferte din partea persoanelor care au venit să vândă parfumuri la birou, fie te-au abordat pe stradă.

În majoritatea cazurilor, produsele nu sunt originale. Pentru a nu mai lua țeapă, iată cum să deosebești un parfum contrafăcut de unul autentic.

Verifică etichetele. Un produs fals va avea o etichetă care nu corespunde deloc cu cea a unui produs autentic. Deși par identice la prima vedere, acestea sunt totuși diferite.

Cel mai indicat ar fi ca atunci când cumperi un parfumsă mergi la magazin cu cel vechi. Doar așa îți poți da seama că produsul pe care dorești să îl achiziționezi este original.

Suportul în care e fixată sticluța. Cutia parfumului prezintă în interiorul său o formă de carton decupată, care susține, fixează și protejează sticluța.

Această protecție e dintr-un material mai dur, un carton fin, elegant. Dacă observi că suportul nu se potrivește în cutie, fiind mai mic sau mai mare și are o altă culoare comparativ cu cea pe care o știai, clar acel parfum este fake.

Celofanul cutiei parfumului. Cutiile parfumurilor fake sunt ambalate într-un celofan de proastă calitate, care este subțire și se rupe foarte ușor. În schimb, parfumurile autentice sunt sigilate într-un celofan mai gros, fin, perfect întins.