Fashion

Așa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

nicoleta.ispasescu
December 27, 2018 10:49 AM

Kylie Jenner și sora sa, Khloe Kardashian, amândouă devenite mămici anul acesta, au făcut senzație pe rețelele de socializare după ce au apărut alături de fetițele lor pe care le-au îmbrăcat în ținute asortate.

Tot mai multe mame își doresc să-și asorteze ținutele cu fetele lor. Acest lucru a devenit deja un trend, mai ales în rândul vedetelor.

Designerii au observat cu siguranță această dorință și au transpus-o în colecții care mai de care mai spectaculoase.

Așa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

Potrivit Daily Mail, în cadrul petrecerii de Crăciun Kardashian-Jenner, Kylie și Kloe s-au asortat cu fiicele lor.

Kylie, care la 21 de ani este cea mai tânără miliardară din lume, a purtat o superbă rochie argintie cu bretele, cu crăpătură adâncă pe picior. Aceasta a îmbrăcat-o pe Stormi într-un costum cu bluziță și pantalonași din același material și rochia sa.

Alături de cele două se află și Khloe Kardashian și fiica ei, True. Vedeta în vârstă de 34 de ani a purtat un top alb cu stele argintii aplicate și o fusta cu volane albe. Pe fiica sa a îmbrăcat-o într-o bluză de aceeași culoare cu topul ei și o fustiță asemănătoare ei. Pe cap, micuței i-a pus un turban din același material ca bluzele.

Familia Jenner-Kardashian a postat în Ajunul Crăciunului, pe conturile lor de Instagram, fotografia anuală de Crăciun în care apar Kim, Khloe și Kourtney Kardashian, alături de Kylie Jenner și cei zece copii ai lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

✞ Merry Christmas!! ✞ We all wish you love and harmony✞ So far this is by far my most favorite of any Christmas ✞ I have all I could ever want ✞ FAMILY ✞ ? @pierresnaps

O postare distribuită de Khloé (@khloekardashian) pe