Vedete

ASAP Rocky, unul dintre cei mai iubiţi rapperi americani, dezvăluiri şocante! A recunoscut că este “obsedat sexual”

hermina.hagianu
June 8, 2021 11:21 AM

ASAP Rocky este în prezent unul dintre cei mai în vogă rapperi americani! De-a lungul timpului celebrul artist a reuşit să frângă multe inimi şi continuă să creeze isterie atunci când iese în public. Tânărul a fost desemnat şi cel mai stilat bărbat în viață, iar marile case de modă îşi doresc să îl îmbrace cu hainele lor de mii de euro.

A cunoscut succesul datorită talentului său, însă ultimele declaraţii pe care le-a făcut în cadrul unui interviu au luat prin surprindere pe toată lumea.

Invitat într-o emisiune tv, ASAP Rocky a mărturisit că este obsedat sexual. Mai mult decât atât, rapperul a participat la primele orgii încă de la vârsta de 13 ani. Artistul a spus că este “obsedat” de partidele de sex în grup și că pentru el sexul în trei este un lucru absolut normal.

Întrebat dacă esta capabil să fie devotat unei singure femei, acesta a spus categoric “da”.

“Fac multe orgii acasă la mine. Da, frate, multe! Am făcut multe poze… Femeile care mă înconjoară sunt libere în gândire, ca mine”, spune rapperul.

Pe parcursul emisiunii, ASAP Rocky a insistat că este “obsedat sexual”, deși nu este clar dacă artistul a primit sau nu un diagnostic în acest sens de la un specialist.

ASAP Rocky, relaţii cu femei celebre

Cântăreţul se mândreşte cu femeile din viaţa lui, care nu au fost deloc puţine la număr. Pe lista lui de cuceriri se numără Kendall Jenner, Rita Ora, Chanel Iman și Iggy Azalea, însă de departe cea mai controversată relaţie este cea cu Rihanna.

Zvonuri cu privire la o relaţie a lor au apărut în 2013, când el a deschis concertele celebrei artiste din turneul ei mondial „Diamonds” şi când au apărut împreună în videoclipul lui „Fashion Killa”.

„Cred că atunci când ştii, ştii. Ea este aleasa”, a declarat acesta într-un interviu mai vechi.

Potrivit unor surse apropiate cântăreţului, de când sunt împreună, cei doi au evitat să fie fotografiaţi de paparazzi.