News

Ashley Benson nu se mai ascunde. Actrița a confirmat relația cu Cara Delevigne

nicoleta.ispasescu
September 11, 2018 11:04 AM

Starul serialului Pretty Little Liars, Ashley Benson tocmai ce a confirmat zvonurile despre relația ei cu modelul Cara Delevigne, postând două comentarii destul de intime pe profilul acesteia din urmă.

Pe aceeasi temaCara Delevigne și Ashley Benson s-au sărutat în văzul tuturor. Imaginile surprinse confirmă relația celor două

Cara Delevigne a postat două fotografii dramatice cu ea, în care poza într-o rochie aurie, la Fesivalul Internațional de Film de la Toronto.

Ashley Benson nu s-a putut abține, însă, și a răspuns cu următoarele comentarii: „A mea” (Mine) și „Pot să îți văd sushi-ul” (I can see your ???). Emoji-ul pentru sushi este considerat, la scară largă, un indiciu pentru partea aparatului genital feminin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Instagram official. #CommentsByCelebs

O postare distribuită de @ commentsbycelebs pe

Cara a dezvăluit într-un instastory pe Instagram că a renunțat la lenjeria intimă pentru a purta rochia Balmain extrem de transparentă.

„Deci nu mă pune să mă aplec să-ți arăt ceva”, a glumit fostul model, în prezent actriță, Cara Delevigne.

În prezent, Cara Delevigne se află în Toronto, unde își promovează noul film, „Mirosul ei”. 

Noaptea trecută, ea și Ashley Benson și-au făcut apariția împreună la un cocktail care avea loc în cinstea filmului. Deși nu au mers pe covorul roșu împreună, cele două au fost văzute socializând cu alte staruri, precum Elisabeth Moss, The Amber Heard și regizorul Alex Ross Perry.

Ashely Benson și Cara Delevigne au declanșat zvonuri despre relația lor încă din Mai, când au fost văzute plecând împreună de la concertul Lauryn Hill. De atunci, cele două au fost văzute de mai multe ori, de către fani, având gesturi intime și apariții subtile pe paginile lor de Instagram.

Cara Delevigne și Ashley Benson s-au sărutat în văzul tuturor. Gesturile care confirmă relația celor două

Cara Delevigne și Ashley Benson au fost surprinse sărutându-se pasional și având gesturi intime în aeroportul Heathrow din Londra, confirmând astfel zvonurile care au tot circulat de câteva luni.

Înainte de a se săruta în văzul tuturor, cele două au sărbătorit ziua fostului model Cara, la Sofitel’s Riviera 31 din Los Angeles.

„Cara și Ashley s-au bucurat una de compania celeilalte, stând foarte aproape la o masă în fața ringului de dans. Când nu stăteau jos, cele două dansau împreună într-un mod foarte intim și râdeau încontinuu”a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight, la acel moment.

Deși nu a confirmat niciodată relația, Cara Delevigne a apărut în câteva capturi pe contul de Instagram al lui Ashley.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ashley Benson (@ashleybenson) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Eloise x 3

O postare distribuită de Ashley Benson (@ashleybenson) pe