News

Ashley Biden a confirmat că Melania Trump nu a luat legătura cu Jill Biden

iulia.statie
January 20, 2021 10:40 AM

Ashley Biden, fiica lui Joe Biden, a oferit primul interviu televizat înaine de ceremonia de investire în funcția de președinte a tatălui său.

Pe aceeasi temaCine este Jill Biden, soția președintelui ales al Statelor Unite, Joe Biden

Ashley Biden a confirmat că Melania Trump nu va respecta tradiția

Aceasta a discutat cu Jenna Bush Hager, gazda ‚Today show’, despre drumul lui Biden către funcția pe care a obținut-o. Ashley Biden este singurul copil al cuplului format din Joe Biden și Jill Biden, aceasta dezvăluind și cât de apropiată este familia lor.

„Tata este empatic și are capacitatea de a recunoaște durerea, de a simți durerea celorlalți și de a calma durerea. A făcut din familie numărul unu. Avem o regulă: indiferent unde este tata, indiferent în ce întâlnire se află, dacă unul dintre copii sună, trebuie scos afară.”, a zis Ashley Biden.

Se pare că Joe și Jill au o relație minunată și trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă: „Mama îl ține pe tata cu picioarele pe pământ. Îi va reaminti întotdeauna să ducă gunoiul. Chiar și în această dimineață i-a amintit să își spele farfuria.”

Melania Trump, ultimul discurs în calitate de Primă Doamnă

Cât despre Melania Trump, Ashley Biden a confirmat că aceasta nu a căutat-o pe mama ei, Jill Biden, pentru a respecta tradiția și a o ajuta să se acomodeze la Casa Albă: „Nu, nu cred că respectă protocolul tradițional, din păcate, dar cred că toți suntem OK cu acest lucru.”

Melania Trump a ținut recent și ultimul discurs în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii: „A fost cea mai mare onoare din viața mea să servesc ca Primă Doamnă a Statelor Unite. Am fost inspirată de cetățenii americani incredibili din toată țara noastră care ne ridică comunitățile prin bunătatea, curajul și grația lor. Ultimii patru ani au fost de neuitat. În timp ce eu și Donald încheiem timpul nostru la Casa Albă, mă gândesc la toți oamenii pe care i-am păstrat în inima mea și la poveștile lor incredibile de dragoste, patriotism și determinare.”, au fost cuvintele prin care și-a început soția lui Donald Trump discursul.