Fashion

Ashley Olsen, rochia spectaculoasă purtată la nunta lui Jennifer Lawrence

ioana pana
October 24, 2019 07:00 AM

Coșmarul oricărei mirese este ca una dintre invitatele de la nunta sa să poarte o rochie albă și să îi știrbească strălucirea din ziua cea mare. Acest lucru nu a fost, însă, o problemă pentru proaspăt-căsătorita Jennifer Lawrence. Nunta sa a avut loc sâmbătă, 19 octombrie, iar una dintre cele mai bune prietene ale sale -Ashley Olsen-, a purtat o rochie în întregime neagră, de o exuberanță greu de pus în cuvinte.

Pe aceeasi temaJennifer Lawrence s-a căsătorit! Unde a avut loc nunta cu Cooke Maroney

Paparazzi au surprins-o pe Ashley la începutul ceremoniei, de mână cu iubitul său a cărui identitate rămâne în umbră, cel puțin pentru moment. Dintr-un unghi, se poate observa că aceasta a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare negri, un accent de mister în perfectă concordanță cu atitudinea sa definitorie.

Ashley Olsen, rochia spectaculoasă purtată la nunta lui Jennifer Lawrence

Ashley Olsen și-a făcut apariția la nunta lui Jennifer Lawrence într-o spectaculoasă rochie neagră din tulle, semnată Marc Jacobs și aparținând colecției Fall 2019. Croiul în formă de A cu un volum supradimensionat în partea inferioară a fost vedeta serii, mai ales în contextul paietelor strălucitoare și a decolteului drept.

Olsen a adăugat niște mâneci exagerate, dintr-un material similar, cu polka dots minuscule, separate de piesa centrală. Apariția designer-ului a fost una impecabilă, obținând titlul de best-dressed la evenimentul lunii octombrie.

Rochia purtată de ea poate fi chiar achiziționată online de pe site-ul matchesfashion.com, prețul său fiind de nici mai mult nici mai puțin de 10.000$.