News

Ashley Tisdale și Christopher French vor deveni părinți pentru prima oară

iulia.statie
September 18, 2020 11:31 AM

Ashley Tisdale este însărcinată și va deveni mămică pentru prima oară!

Pe aceeasi temaA fost publicat certificatul de naştere al copilului lui Meghan Markle şi Prinţul Harry

Ashley Tisdale va deveni mămică

Actrița în vârstă de 35 de ani a dezvăluit veștile emoționante pe contul ei de Instagram. Atât Ashley, cât și soțul ei, Christopher French, au postat fotografii fără o descriere, însă, burtica de gravidă era foarte vizibiliă, așa că nu este nevoie de cuvinte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

Ei au primit foarte multe comentarii de la prieteni și familie. „Cel mai bun cadou de naștere pentru totdeauna! Vă iubesc!”, a scris sora vedete, Jennifer.

Ashley și Christopher sunt căsătoriți încă din 2014 și au împreună două animale de companie, Ziggy și Sushi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christopher French (@cmfrench) on

Ashley Tisdale a renunțat la implanturi

Recent, Ashley a vorbit pe Instagram cu fanii săi despre faptul că a renunțat la implanturile mamare, după ce a experimentat câteva probleme de sănătate. „După cum știți, am fost extrem de deschisă cu privire la călătoria mea privind sănătatea mentală. Acum mulți ani, am decis să îmi pun silicoane. Înainte de operație, credeam că corpul meu nu arăta bine și această schimbare mă va face să fiu mai încrezătoare. Pentru o scurtă perioadă, așa a fost.”, a zis ea.

Aceasta a explicat că s-a luptat cu intoleranță alimentară după ce a decis să își pună silicoane. După ce s-a consultat cu medicii, a decis să renunțe la implanturi pentru a nu mai avea probleme. Ea a explicat că își dorește ca deciziile pe care le-a luat în trecut, să rămână în trecut. „Nu pot să zic că sunt foarte mândră de alegerile pe care le-am făcut în trecut, dar nu le regret pentru că m-au adus aici.”

Acum, după ce a renunțat la silicoane, vedeta radiază și are multe vești bune de împărtășit pentru fanii săi, ținând cont de fotografia ce ne arată că în scurt timp se va naște un alt bebeluș de vedetă.