Beauty

Astea da fiţe de vedetă: cât cheltuie Emily Ratajkowski pe produse de beauty

andreea voicu
February 5, 2019 13:27 PM

Fotomodelul american, Emily Ratajkowski, nu se uită la bani când vine vorba de întreţinerea frumuseţii. Aceasta cheltuie o avere, zilnic, pe produse de beauty.

Pe aceeasi temaAcasa la Camelia Șucu, femeia care este de ani de zile in topul celor mai bogate femei din Romania

Mai exact, 800 de dolari se duc pe soluţii de exfoliere, creme din arbore de ceai şi uleiuri din trandafir.

Emily Ratajkowski a mărturisit pentru site-ul Coveteur care este ritualul ei de frumuseţe şi ce produse foloseşte cel mai des.

Astea da fiţe de vedetă: cât cheltuie Emily Ratajkowski pe produse de beauty

”Întotdeauna am grijă de pielea mea. Mă demachiez şi îmi fac o mică exfoliere. Folosesc numai produse diferite. Am creme de exfoliere pe bază de arbore de ceai, dar şi soluţie de exfoliere care costă doar 28 de dolari. Este incredibilă.

La acestea mai adaug retinol, serul costă în jur de 300 de dolari. Dacă am pielea foarte uscată, folosesc un ulei de trandafir de 235 de dolari”, a povestit Emily.

Nu numai pentru îngrijirea tenului acordă o atenţie sporită, ci şi pentru podoaba capilară. Modelul foloseşte şampon numai la rădăcini, iar balsamul şi-l pune doar în vârful capului. Pentru că are părul drept, Emil Ratajkowski optează pentru produse care dau volum pletelor.

De-a lungul timpului, Emily Ratajkowski a demonstrat că este lipsită de inhibiţii şi că nu dă doi bani pe ce crede lumea despre ea.

Deşi se presupunea că, odată cu nunta din iarna lui 2017, Emily va deveni fată de casă şi nu va mai poza goală, iată că lumea s-a înşelat.

Mariajul cu producătorul de film Sebastian Bear-McClard pare să o fi făcut şi mai inventivă pe vedetă, iar imediat după căsătorie, când erau în luna de miere, Emily Ratajkowski a postat pe internet mai multe fotografii în care apare complet goală. Fotografii realizate chiar de soţul ei!