Fashion

Astea sunt cele mai inedite apariții de la Untold - și sunt extrem de cool

Verdict.ro
August 4, 2018 13:33 PM

Festivalul Untold e în plină desfășurare, iar oamenii se distrează exact așa cum simt. Și tot așa aleg să se și exprime prin outfit-uri. Dacă în viața de zi cu zi nu poți să defilezi cu sclipici pe tot corpul, cu un machiaj extravagant sau cu un corn în frunte, iată că atmosfera unui festival te invită chiar să faci aceste alegeri.

De la costume funny de tip unicorn, și până la salopete care îți acoperă și capul – da, ai citit bine – oamenii s-au afișat în cele mai inedite moduri la cel mai așteptat festival al anului. Până la urmă, cine spune că nu poți veni într-un kimono tradițional japonez sau că nu îți poți decora burta cu sclipici atunci când ai un bebe pe drum – absolut adorabil, și badass în același timp!

Una peste alta, trebuie să vezi ca să crezi, fiindcă multe dintre ele ne-au surprins creativ într-un mod foarte plăcut. Tot ce demonstrează aceste outfit-uri este că lumea nu s-a luat prea în serios și că aceste zile de distracție, muzică și dans au reprezentat o escapadă bine meritată din viața cotidiană. Bravo!

Foto: Verdict