News

Au trecut 10 ani de la logodna Prințului William cu Kate Middleton! Ce dezvăluiau ei în trecut

iulia.statie
November 17, 2020 11:44 AM

După premiera sezonului 4 din ‚The Crown’, este normal ca toată lumea să fie captivată de interviul dat după logodnă de către Prințul Charles și Prințesa Diana, însă, pe 16 noiembrie a fost aniversarea logodnei dintre Prințul William și Kate Middleton.

Pe aceeasi temaCe a făcut Prințul William după anunțul fratelui său, Prințul Harry

Au trecut 10 ani de la logodna Prințului William cu Kate Middleton

Pe 16 noiembrie 2010, cei doi și-au anunțat logodna și au luat parte la un interviu tradițional în care au discutat despre relația lor, dar și despre cum a decurs cererea în căsătorie. În timpul discuției, William a dezvăluit că și-a cerut aleasa cu trei săptămâni înainte de a face public totul, în timpul unei călătorii în Kenya cu un grup de prieteni.

„Ne-am petrecut puțin timp liber cu niște prieteni și am decis că era timpul potrivit. Vorbeam de căsătorie de ceva vreme, așa că nu a fost o surpriză masivă. Am dus-o într-un loc drăguț în Kenya și am cerut-o.”, povestea el pe atunci.

De asemenea, cei doi au explicat și despre despărțirea lor pe care au avut-o înainte de logodnă, despre care Middleton a spus: „La vremea aceea nu eram foarte fericită, dar m-a făcut o persoană mai puternică, aflii lucruri despre tine pe care nu le-ai realizat înainte, cred că poate să te consume o relație când ești tânăr și am apreciat acel timp pentru mine, deși nu mă gândeam așa la momentul respectiv.”

La mai puțin de șase luni de la difuzarea interviului, Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit la Westminster Abbey în Londra.

Cum s-au cunoscut Prințul William și Kate Middleton

Kate și William s-au cunoscut în 2001, fiind amândoi studenți la Universitatea St. Andrews, iar în următorul an ei decideau să se mute deja împreună. Relația lor a intrat în atenția tuturor atunci când ei au fost surprinși într-o stațiune elvețiană, în 2005. De atunci și până acum, Kate și William au părut non-stop foarte îndrăgostiți unul de celălalt, amintind de un basm.

Deși s-au despărțit de câteva ori, ei nu au putut să stea departe unul de celălalt. Totuși, Kate a devenit iubita oficială a Prințului abia în 2008, după cum au confirmat câteva surse.

În 2017, publicația The Guardian explica faptul că aceștia au întârziat pentru că Middleton nu avea sânge albastru, iar din acest motiv, William a așteptat aproximativ 9 ani pentru a o cere în căsătorie. El a ales Lacul Rutundu pentru momentul special și i-a oferit un inel de logodnă împodobit cu safire, ce a aparținut mamei sale, Prințesa Diana.

„Continentul african are un loc special în inima mea. Tatăl meu ne-a dus pe mine și pe fratele meu acolo la scurt timp după ce mama a murit. Niciun loc nu mi s-a părut mai potrivit decât Kenya pentru a o cere în căsătorie pe Katherine.”, a povestit Ducele în trecut.