News

Avril Lavigne și Philip Sarofim s-au despărțit

iulia.statie
November 28, 2019 14:15 PM

Avril Lavigne tocmai i-a zis „pa-pa” iubitului ei milionar. Avril Lavigne și Philip Sarofim s-au despărțit după un an de relație.

Pe aceeasi temaTot ce trebuie să știi despre Alice și Molly Goddard, cel mai cool duo din lumea modei

El este fiul unui milionar din Texax. Ea este un icon din anii 2000. Doar că, în loc să spunem „Sk8ter Boi” o să spunem „Tell Me It’s Over” pentru că povestea dintre cei doi a ajuns la sfârșit.

Conform Us Weekly, cei doi s-au despărțit după un an de relație. Avril, 35 de ani, a început să se vadă cu fiul milionarului Fayez Sarofim, Philip Sarofim, în februarie 2018.

Deși totul părea să meargă bine între ei, se pare că Avril și iubitul său au fost văzuți ultima oară în iunie. HollywoodLife a încercat să o contacteze pe Avril Lavigne pentru a verifica informația.

Avril a mai avut o relație cu Deryck Whibley în anii 2000. Totuși, nici această poveste de dragoste nu a rezistat. Ei s-au căsătorit în 2006 dar s-au despărțit trei ani mai târziu.

„Suntem prieteni de când aveam 17 ani, am început să fim împreună când aveam 19 și ne-am căsătorit când aveam 21. Sunt fericită pentru timpul nostru împreună și sunt norocoasă să am o așa prietenie.”, scria artista la vremea aceea pe blogul ei.

Apoi, aceasta a mai încercat să fie împreună cu Brody Jenner. Relația lor a durat din 2010 până în 2012, iar Us Weekly a informat că despărțirea a fost „de comun acord”.

Avril se căsătorea în 2014 cu Chad Kroeger, într-o ceremonia ținută în Franța. Mariajul nu a rezistat, iar Lavigne anunța în 2015: „Mie și lui Chad ne este foarte greu să ne anunțăm separarea astăzi”.

Avril Lavigne și Philip Sarofim s-au despărțit

„Atât prin căsătorie, cât și muzică, am creat câteva lucruri de neuitat. Încă suntem și mereu o să fim prieteni foarte buni.”, scria ea la vremea aceea.

4 ani mai târziu, ei încă erau prieteni.

„Noi am trăit împreună, ne știm familiile, am rămas foarte apropiați și ne respectăm. Eu și Chad în particular suntem foarte apropiați pentru că ce am avut a fost mai mult ca o relație. El a fost lângă mine mereu și este foarte protectiv. El încă face parte din familie”, zicea aceasta.

Avril s-a întors la a face muzică în 2019 cu „Head Above Water”, prima ei melodie din 2013 până acum. Ba chiar, albumul a fost unul foarte emoțional pentru ea, căci aceasta câștigase lupta cu o boală.

„Aceștia au fost cei mai grei ani din viața mea și am trecut prin multe lupte, fizice și psihice. Am transformat asta în muzică și sunt foarte mândră de acest lucru. Am scris cântece în pat sau pe canapea și acolo am și înregistrat. Cuvintele și versurile sunt așa de sincere încât nu a fost greu să le scriu”, a dezvăluit aceasta.