Fashion

Barack Obama, despre ținuta purtată de Michelle Obama la inaugurarea lui Joe Biden

iulia.statie
February 3, 2021 10:40 AM

Michelle Obama cu siguranță ne-a cucerit pe toți la inaugurarea noului președinte al Statelor Unite, Joe Biden. Aceasta a purtat un look monocrom, accesorizat cu o curea și mânuși negre, iar acum soțul ei și-a spus părerea despre ce a propus partenera sa.

Pe aceeasi temaCe spunea Michelle Obama despre căsnicia cu Barack: 'Nu vreau un jucător slab în echipa mea'

Barack Obama, despre ținuta propusă de soția sa

Michelle Obama are ținute extrem de bune, iar acum a dus totul la un alt nivel cu piesele sale Sergio Hudson, dominând rețelele de socializare cu alegerea ei în materie de stil vestimentar. Barack Obama a avut o apariție pentru a discuta despre cartea sa, ‚A Promised Land’, unde a vorbit și despre faptul că soția sa este un fashion icon.

„Nu știu ce este cu voi toți, cu Michelle și curelele ei. Am întrebat-o pe Michelle despre acest lucru seara trecută la cină. I-am spus: ‚Ascultă, iubito, ești superbă. Știi, înțeleg perfect că ești un fashion icon. Părul tău era coafat altfel? Pentru că nu arăta atât de diferit.’”, a spus fostul președinte.

Michelle Obama, un adevărat fashion icon

„Oricum, nu am un alt răspuns, decât că știu faptul că arată bine și mult mai bine ca mine. Înțeleg acest lucru.”, a continuat acesta. Michelle a fost coafată de stilista Yene Damtew, ce a dezvăluit că s-a lăsat inspirată de ținuta extrem de rafinată pe care a afișat-o soția lui Barack Obama.

„Am folosit mai multe instrumente și produse pentru acest look. Am început să fac bucle cu un ondulator mai mic. Da, puteți obține bucle mari cu un ondulator mic! Apoi am mai făcut bucle și am folosit o perie rotundă pentru a crea acest aspect voluminos. Am finisat totul cu spray de păr pentru a putea rezista coafura. Este un look pe care toată lumea îl poate obține acasă cu puțină răbdare.”, a dezvăluit Yene Damtew pentru Vogue.