Beauty

Beauty blogger-ul Sânziana Negru pregătește o linie de cosmetice!

nicoleta.ispasescu
April 20, 2018 17:17 PM

Este frumoasă, elegantă și a câștigat titlul de Best Beauty Blogger în 2016 la prima ediție Elle Bogging Awards. Sânziana Negru este recunoscută în social media datorită tutorialelor de beauty pe care le face pe canalul ei de YouTube.

Sânziana a mărturisit pentru Verdict.ro că este foarte multă muncă în spatele a tot ceea ce face și o deranjează părerea greșită a oamenilor cum că nu ar face nimic toată ziua, doar călătorește și se distrează la evenimente: „Pare că ne plimbăm toată ziua în vacanțe și că ne plimbăm pe la evenimente în fiecare seară. ‘Fetele astea nu fac nimic toată ziua’. Nu e așa cum pare. E adevărat că e ușor să cataloghezi așa, dar cred că oricine stă să se uite un pic mai atent știe să facă diferența. Nu merg atât de des la evenimente, să știi, încerc să fiu mai selectivă în privința lor pentru că unu, îmi mănâncă o grămadă de timp doar aranjatul și statul în trafic și doi, aș putea să fac în timpul ăsta încă un clip, să zicem”.

În caz că vă imaginați că un blogger știe exact ce va îmbrăca la un eveniment și că deschide dulapul și imediat alege hainele, Sânziana se schimbă de câteva ori înainte să iasă pe ușă: „Mă uit mai întâi la dress-code să văd dacă este vreun dress-code pe care trebuie să mă mulez, după care mă schimb de vreo trei ori cel puțin. Astăzi m-am schimbat de două ori”.

Sunteți curioși cum arată dormitorul Sânzianei după ce se pregătește pentru un eveniment? Bloggerița ne-a dezvăluit că se consideră o norocoasă că nu trebuie să vadă altcineva, în afară de cățelul ei, debandada pe care o lasă acasă, la plecare: „Mi-ar fi rușine să vină cineva acum la mine acasă, recunosc. Noroc că stau singură doar cu câinele meu și atunci ‘rușinea este doar pentru el‘”.

Cine o urmărește de mult pe Sânziana Negru știe că nu face dintotdeauna blogging și că la începuturile ei a testat și alte meserii, cum ar fi reporter sau VJ (video jockey) la Music Channel, și nu pare să se oprească aici. Ea recunoaște că trăiește în prezent, nu își face planuri, dar s-a gândit să lanseze o linie de cosmetice. Dacă va reuși și în această direcție, doar timpul va putea decide. Noi îi ținem pumnii: Dacă mă întrebai acum doi ani de zile că o să vină o vreme în care o să facem așa ceva, îți dai seama că probabil era să râd, să zic nu. Drept dovadă am avut alte meserii înainte de asta, dar este potrivit acum, îmi place ce fac acum, în momentul de față. Sunt o persoană care trăiește în prezent și habar nu am ce o să fie peste cinci ani. Probabil că o să o concretizez în ceva al meu, poate o linie de cosmetice, la un moment dat. Poate. Nu știu. Nu știu încă”.

New #3OutOf3 is here! Partea de la final arata cat de mult si-au dorit ai mei o fata ?

O postare distribuită de SANZIANA NEGRU (@sanziananegru) pe