Beauty

Beauty trend: care sunt trend-urile în materie de coafuri în 2020

iulia.statie
June 2, 2020 11:36 AM

Este timpul pentru o întrebare veche de când lumea: ce o să faci cu părul tău în acest an? Este 2020 anul în care o să ai breton? O să te vopsești blondă? Sau brunetă? Sau pur și simplu o să renunți la părul lung? Dacă îți pui constant întrebări ca acestea, nu te teme. Hairstylist-ul Clayton Hawkin, ce a lucrat cu  Rowan Blanchard, Diane Guerrero și Aubrey Plaza a dezvăluit trend-urile în materie de coafuri pentru 2020. Pregătește-te pentru o programare la salon.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Brunetele se distrează mai bine

După trei ani în care toată lumea a adorat nuanțele de blond platinat, anul acesta negrul se întoarce în tendințe. „Blondul închis și nuanțele ciocolatii vor lua locul părului vopsit în culori cât mai deschise – un trend ce oricum flata doar o minoritate. Bine ai venit în partea întunecată!”, a spus Hawkings.

 

Bucle sălbatice

„Zilele buclelor lejere făcute cu placa s-au terminat.”, a dezvăluit hairstylistul. Buclele sălbatice, cu un aspect natural își fac loc în trend-uri atunci când vine vorba despre coafurile din acest an. Ai nevoie doar de bigudiuri, o perie și un spray pentru strălucire pentru a obține acest efect de glam al anilor ’90.

 

Cosițe de Rapunzel

Părul scurt, bobul și alte variații alte tunsorii chic franțuzești au fost iubite de către femeile din toată lumea, însă este timpul să îți lași părul să crească din nou. „Gândește-te la Cher în anii ’60 sau Jen Aniston la sfârșitul anilor ’90. Este timpul pentru părul lung și strălucitor.”, a spus Clayton.

 

Împletituri cât mai creative

Acest stil vine totul cu o avertizare. Nu este un trend și nu reprezintă un stil pentru toată lumea. Celebritățile au tot prezentat acest look la evenimentele de pe covorul roșu, vedetele adorând stilul box braids. „Această metodă superbă este un fel chic de a-ți proteja părul natural în timp ce arăți extraordinar. Mai mult, împletiturile subțiri rezistă mai mult.”, a explicat Hawkins pentru Elle.

 

Chic fără efort

„Breton, șuvițe nearanjate, tăieturi imprecise, acest look este aici pentru a rămâne! Această tunsoare este perfectă pentru a obține un efect superb fără prea mult efort. Poți să începi să îți usuci părul natural. Cu produsele perfecte pentru bucle, această tunsoare merge perfect cu textura părului tău, oricare ar fi ea.”, a explicat hairstylist-ul.

 

Verde! Portocaliu! Galben!

Dacă ești genul care adoră culorile îndrăznețe, în acest an se vor purta nuanțele neon. „Spune la revedere nuanțelor pastel ce au luat în stăpânire ultimul deceniu și îmbrățișează un trend mai îndrăzneț. Verdele, portocaliul și galbenul neon o să fie peste tot.”, a zis Hawkins.