Beauty

Beauty trend: Părul de culoarea lavandei

iulia.statie
October 4, 2019 18:33 PM

A experimenta cu părul tău te ajută în tranziția de la un look de zi cu zi, subtil și delicat la un look statement ce atrage toate privirile.

Pe aceeasi tema7 motive pentru care să nu alegi intervențiile cu botox

A experimenta cu diferite culori pentru a ajunge la ceva ce mă definește a fost ca o pasiune pentru mine. Am schimbat blondul cenușiu al părului meu trecând prin culori tari cum ar fi lavandă, roz și albastru electric sau culori pastelate. Cred că cel mai mult am iubit părul în culori ce îmi aminteau de vata de zahăr sau griul metalic, căci aceste nuanțe mergeau bine cu orice aveam în garderobă. Așa cum le-am adorat pe acestea, verdele este un nu total pentru mine, căci nu mă regăseam.

„Exact ca și jeansi evazați, pastelurile sunt în vogă acum pentru că amintesc de mijlocul anilor ’90s”, explică Jaxee, un specialist în ceea ce privește texturile și culorile.

Toată lumea se simte super notalgică, iar mie îmi place acest lucru. Chiar sunt de părere că unele trenduri trebuie aduse cu orice preț înapoi. Ba chiar, mai multe vedete au demostrat că părul de culoarea lavandei este acum un beauty trend extrem de în vogă.

Beauty trend: Părul de culoarea lavandei

 

Kylie Jenner

Kylie Jenner este regina experimentelor. Coafura ei inspirată Lil’ Kim este o dovadă că părul colorat este potrivit chiar și la evenimente speciale sau formale.

Kylie Jenner

Nikita Dragun

YouTuber și makeup artist, Nikita nu se ferește de a încerca look-uri ce îi dau un aer puternic. Aceasta încearcă constant nuanțe tari ce i se potrivesc de minune.

nikita dragun

Kelly Osbourne

Kelly este mare fan al ținutelor retro și integrează această culoare perfect în look-urile ei.

Kelly Osbourne

Natalie Eva Marie

Nuanțe de mov, lavandă și violet, toate acestea îi oferă lui Natalie un look extrem de actual.

Natalie Eva Marie

Jay’La Milan

Actrița Jay’La Milan este dovada perfectă că părul de culoarea lavandei complimentează orice fel de nuanță a pielii. Această culoare nu poate da greș.

Jay’La Milan

Nesly

Cel mai bun lucru la această nuanță este faptul că poate fi combinată cu foarte multe culori. Spre exemplu, Nesly a ales șuvițe albastre.

Nesly

Jessica Williams

Jessica înțelege foarte bine variațiile de culori când vine vorba de trendurile de beauty. De asemenea, ea a fost și mai curajoasă, încercând această nuanță cu dreaduri.

Jessica Williams

Cynthia Erivo

Cynthia mereu încearcă noi coafuri inedite sau accesorii pentru păr cum ar fi perle sau diamante.

Cynthia Erivo

Sursă: Elle