Beauty

Beauty trend: părul în două culori

iulia.statie
September 17, 2020 16:02 PM

Cum era de așteptat, avem un nou trend ce se ridică printre celebrități, anume coafurile în două culori, ce ne amintesc atât de bine de personajul Cruella de Vil, dar și Narcissa Malfoy din Harry Potter, căci am tot văzut peste tot pe social media persoane ce se inspiră din coafura ei.

Pe aceeasi tema5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Beauty trend: părul în două culori

Acest trend nu trebuie confundat cu părul în nuanțe asemănătoare, armonioase, căci acum este vorba despre un contrast puternic și o amprentă a unui stil ușor de recunoscut, ce iese în evidență. În sine, look-ul tău poate fi subtil sau extrem, dar cheia succesului constă în a nu combina cele două nuanțe în stil balayage pentru a obține acel contrast mai puternic.

În timp ce clasicul trend se referă la o situație mult mai tradițională, monocromatică, în care o nuanță deschisă se combină cu una foarte închisă, cu siguranță acest stil s-a extins la o zonă mult mai colorată, dacă stăm să ne gândim la Billie Eilish, a cărei coafură cu siguranță ne-a oferit un deliciu pentru anul 2020.

Și cum în perioada de izolare mai multe celebrități au experimentat cu look-urile lor, optând pentru culori tari, nu ne miră pandemia a schimbat ceea ce credeam și despre coafuri, nu doar despre stilul vestimentar. Dacă nu știi dacă vrei să ai părul blond sau brunet, sau dacă să optezi pentru un stil casual sau unul elegant, se prea poate ca acest trend să fie perfect pentru tine.

Deși pare un look ce poate fi obținut doar în salon, este destul de simplu și de făcut acasă, pentru că nu necesită atâta atenție ca stilul balayage sau ca șuvitele, în care trebuie să stăm ore pentru a separa părul pe care îl vrem vopsit.

Trebuie doar să vă asigurați că părul a fost secționat corect și mai mult, după vopsit, îngrijit corect. Dacă este necesară decolorarea și nu sunteți obișnuite cu această tehnică, cel mai bine consultați un specialist înainte de a merge pe acest trend.

Dacă stai pe gânduri, noi ți-am pregătit o selecție privind cele mai reușite coafuri:

 

View this post on Instagram

 

Angel eyes 🕊

A post shared by Sable Yong (@sabletoothtigre) on

 

View this post on Instagram

 

sometimes i wear make up🤍

A post shared by Anthéa Guiost (@antheaguiost) on

 

View this post on Instagram

 

FrUiT SaLaD 👅 #bleachlondon #peachhair #pinkhair

A post shared by Emma Davison (@emmadavisonhair) on

 

View this post on Instagram

 

Hair to (dip) Dye for

A post shared by BLEACH (@bleachlondon) on

 

View this post on Instagram

 

🦁 leo szn 🦁

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on