Beauty

5 exercitii care te scapa de burta. Le poti face acasa

alexandra dutu
May 14, 2018 17:05 PM

Sezonul de plajă deja s-a deschis, iar temperaturile încep încet-încet să ne permită să mergem la plajă, așa că nu mai avem timp de pierdut dacă vrem să arătăm perfect în costumul de baie.

Pe aceeasi tema

Cele mai sexy costume de baie întregi

5 exercitii care te scapa de burta pe care le poti face acasa:

1. Abdomene și iar abdomene – repetă-le în fiecare dimineață câte zece minute și cu siguranță rezultatele nu vor întârzia să apară.

2. Exerciții cu aplecări, alternate cu flotări – din rutina ta zilnică nu trebuie să lipsească exercițiile cardio, care te obosesc mai tare. Acest exercițiu îți lucrează mâinile, abdomenul și picioarele.

3. Exerciții care lucrează coapsele, abdomenul și brațele – sunt eficiente nu numai pentru abdomen, dar și pentru coapse și brațe. un exercițiu ușor, însă extrem de eficient.

4. Plank – întărește mușchii abdominali, ușurând calea către un abdomen mai plat. Totodată, îmbunătățește postura și te ajută să capeți mai multă flexibilitate, îți îmbunătățește echilibrul și îți tonifiază tot corpul.

5. Balansarea bratelor și încordarea abdomenului – eficient pentru arderea grăsimilor din zona abdominală, Stai cu picioarele flexate si ridicate, usor aplecata pe spate, astfel incat abdomenul sa fie mereu incordat, si balanseaza bratele in sus si in jos, ca in fotografia de mai jos.