Beauty

Andreea Marin, schimbare de look după foarte mulți ani! Cum arată acum vedeta

nicoleta.ispasescu
January 11, 2019 11:56 AM

Andreea Marin și-a schimbat look-ul după ce, vreme de foarte mulți ani, vedeta nu a făcut nicio schimbare.

Fosta prezentatoare TV a început anul în forță. Încă de la finalul anului trecut Andreea Marin începuse să se reinventeze, să meargă la sală și se pare că va continua tot cu surprize.

Andreea a simțit că este momentul să își schimbare look-ul odată cu schimbarea anului.

Andreea Marin, schimbare de look după foarte mulți ani! Cum arată acum vedeta

De aceasta data Andreea a renunțat la culoarea brunetul aprins care a consacrat-o și a ales o nuanță de păr puțin mai deschisă, recomandată, probabil, de un specialist.

Noul look o prinde de minune și se poate observa, de asemenea, că şi părul i-a mai crescut, ceea ce o face să arate mult mai tânără şi mai plină de viaţă.

Andreea Marin a vorbit şi despre felul în care se menţine în formă, precizând că sala o ajută enorm.

Frumoasa vedetă a oferit şi un sfat preţios fanelor ei care vor să slăbească. Andreea Marin a rcomandat să nu se cântărească atunci când sunt în proces de slăbire pentru că acest lucru le va ajuta mult mai mult să ajungă la silueta dorită. 

‘Nu m-am mai urcat pe cantar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am. Un antrenor m-a învăţat nu te urci şi nu te uiţi pe cântar pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală”, a spus Andreea Marin la o emisiune tv.