Beauty

Andreea Raicu recunoaște că s-a înfometat în vremea în care era model! Ce mărturisește vedeta despre acea perioadă

Verdict.ro
November 12, 2018 16:47 PM

Andreea Raicu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc, a recunoscut în emisiunea Refresh by Oana Turcu de la Antena Stars că s-a înfometat în anii în care era model. La vârsta și la momentul acela, Andreea se compara cu fetele din același domeniu ca și ea, rezultând într-o arzătoare dorință de a fi slabă.

Andreea Raicu recunoaște că s-a înfometat în vremea în care era model! Ce mărturisește vedeta despre acea perioadă

În interviu, vedeta recunoaște că nu mânca până „leșina” și că abia mai târziu a realizat cât de important este să îți asculți corpul și să îi oferi lucrurile de care are nevoie.

Nu mâncai deloc? Nu, nimic.

Cât, cât timp? Nu știu, habar n-am. Până când leșinam, nu știu. 

În perioada în care eram model și voiam să fiu foarte slabă, mă comparam cu toate fetele care erau în același domeniu ca mine. Și îmi doream să fiu slabă, drept pentru care am încercat orice, dar orice ca să fiu slabă.

În primul rând, m-am înfometat, pentru că m-am gândit că dacă nu mănânc o să fiu slabă, ceea ce este cea mai mare greșeală și sper să audă toată lumea care vrea să se înfometeze cu scopul de slăbi. Mi-am dat seama ulterior că important e să ai un echilibru și să mănânci câte puțin din fiecare lucru. Să-ți asculți corpul să vezi ce nevoi are și,k în funcție de asta, să te alimentezi corespunzător.