Beauty

Beauty Alert: Rihanna lansează o nouă nuanță în familia Gloss Bomb

nicoleta.ispasescu
December 6, 2018 12:33 PM

O nouă nuanță a produsului Gloss Bomb, Fenty Beauty, urmează să fie lansată în curând. Rihanna a arătat o mică demonstrație și cu siguranță va fi pe lista cumpărăturilor de Crăciun a tuturor pasionaților de beauty.

Chiar dacă Rihanna și-a lansat deja colecția de sărbători, care include o paletă superbă cu iluminatoare, asta nu înseamnă că artista stă cu mâinile-n sân.

Nu! Cu siguranță cântăreața vrea să arate că are tot timpul idei noi excepționale, iar noul Gloss Bomb demonstrează acest lucru, cu siguranță.

Beauty Alert: Rihanna lansează o nouă nuanță în familia Gloss Bomb

Rihanna a adus în atenția publicului versiunea originală Gloss Bomb când a lansat Fenty Beauty, în anul 2017. Prima nuanță a fost una universală (rose) care să se potrivească tuturor tonurilor pielii. Ulterior, artista a adăugat o nouă nuanță, Fenty Glow, la începutul acestui an, iar acum lansează nuanța Fu$$y.

Noul Gloss Bomb în nuanța FU$$Y pare a fi un roz pal, ușor transparent și foarte pastelat, potrivit pentru orice tip de piele și chiar machiaj. Noua lansare pare a fi extrem de maleabilă, și cu siguranță faptul că o vedem în premieră pe buzele Rihannei ne face să ne-o dorim și mai mult.

Este extrem de potrivită această promovare a tuturor produselor chiar pe tenul artistei, având în vedere că orice și-ar pune îi vine perfect. Așteptăm curioși să vedem cu ce ne va mai surprinde Rihanna și pe viitor.