Beauty

Cara Delevingne – noua imagine Dior, Addict Lipstick

nicoleta.ispasescu
December 11, 2018 12:12 PM

Casa Dior vine astăzi cu un anunț-surpriză: Cara Delevingne este noua ambasadoare a rujului Dior Addict Stellar Shine, creat de Peter Philips, Creative and Image Director pentru Dior Makeup.

Cara este deja o imagine iconică în familia prestigiosului brand, aceasta nefiind la prima colaborare cu Dior.

Iată că astăzi tânăra actriță, și model de succes, „îți împrumută” frumusețea și atitudinea pentru un nou produs de beauty al casei, creat de legendarul Peter Philips: Dior Addict Stellar Shine.

Cara Delevingne – noua imagine Dior, Addict Lipstick

Cara Delevigne, de origine britanică, este una dintre cele mai bine cotate modele.  Aceasta și-a început cariera în modeling la o vârstă fragedă și, în numai câțiva ani, a defilat în cele mai importante show-uri fashion de la Săptămânile Modei și a apărut pe copertele celor mai notorii reviste glossy.

Topmodelul este deja imaginea liniei Dior’s Capture Youth, iar acum surprinde din nou.

În fotografia de lansare a noului ruj Dior, Addict Stellar Shine, o putem vedea pe Cara Delevigne purtând rujul ce urmează să fie lansat în Martie 2019.

Noul ruj încapsulează „spiritul spectaculos al modei”, după cum se arată în comunicatul de presă trimis de către brand. Mai mult, acesta se definește prin oferirea unei străluciri fără egal, avangardistă, care, cu siguranță, nu te va lăsa indiferentă.