Beauty

Ce truc folosește Elle Macpherson pentru a mânca mult de Crăciun, fără să se îngrașe

nicoleta.ispasescu
December 19, 2018 13:06 PM

Elle Macpherson a dezvăluit cum reușește să nu se îngrașe de Sărbători, chiar dacă mănâncă tot ceea ce poftește la petrecerile de Crăciun și de Revelion.

La cei 54 de ani, Elle  Macpherson face eforturi pentru a-și menține silueta de invidiat, datorită căreia a fost supranumită, în zilele în care lucra ca supermodel, The Body.

Macphersona dezvăluit ce truc folosește pentru a mânca mult de sărbători și în același timp să se mențină în formă. Aceasta a mărturisit că nu se abține de a la a savura mâncărurile delicioase specifice acestei perioade.

Într-un articol semnat pentru rubrica ei lunară Get The Gloss, vedeta a dezvăluit că în fiecare an își permite să mănânce orice își dorește de Crăciun, Boxing Day sau Revelion.

Ce truc folosește Elle Macpherson pentru a mânca mult de Crăciun, fără să se îngrașe

Sunt relaxată când vine vorba de ceea ce mănânc și de cât mănânc, iar când această perioadă trece, mă întorc la dieta mea normală. În plus, nu beau deloc alcool. În felul acesta, mesele bogate nu-mi afectează metabolismul, explică Elle.

La petreceri, prefer să beau cocktailuri fără alcool, precum Mojito din lămâi proaspete, felii de ghimbir, apă minerală, multă gheață și puțină mentă deasupra”, a scris ea pentru Get The Gloss.

Elle Macpherson a mărturisit că pune în paharul de șampanie apă de soc sau bere de ghimbir – un truc simplu, care îți dă sentimentul că bei, fără să consumi, de fapt, alcool.

Pe toată durata sărbătorilor de iarnă, Elle MacPherson se ține de programul de exerciții zilnic.

Chiar dacă sunt ocupată, este important să îmi respect rutina matinală, care include gimnastică și plimbări în aer liber, explică ea. Sporturile ei preferate includ yoga, înotul, surful, alergatul și plimbatul cățeilor.