Beauty

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019

nicoleta.ispasescu
January 7, 2019 14:55 PM

Anul 2019 a început cu una dintre cele mai așteptate gale ale anului, și anume Globurile de Aur 2019 (Golden Globes). Ceremonia anuală, care premiază excelența în televiziune și cinematografie, avut loc duminică seară, la Hollywood, celebrând cea de-a 76-a aniversare.

Desigur că suntem interesați de actorii și actrițele nominalizate, însă nu avem cum să nu ne concentrăm pe coafurile marilor celebrități de la Hollywood. Ele sunt, cu siguranță, sursa noastră de inspirație pentru anul 2019.

Mai jos v-am pregătit o selecție cu topul celor mai frumoase coafuri de la cea mai așteptată gală a anului, Globurile de Aur 2019.

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019

1. Lady Gaga

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Lady Gaga coc simplu
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Lady Gaga coc simplu

Care este cea mai bună modalitate de a-ți scoate în evidență părul pastelat? Un coc strâns. Oh, și un aspect foarte important, să nu uităm să asortăm părul cu rochia. Hairstylist-ul Frederic Aspiras i-a strâns părul lui Lady Gaga într-un coc elegant, ca o coroană deasupra capului.

2. Constance Wu

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Constance Wu
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Constance Wu

Superstarul filmului Crazy Rich Asians, Constance Wu, a optat pentru o coafură clasică, o coadă împletită, lăsată să cadă pe spate.

Citește și: Câștigătorii Globurilor de Aur 2019

3. Laura Harrier

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Laura Harrier
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Laura Harrier

Laura Harrier a optat pentru o coadă de cal clasică, cu o cărare pe mijloc și a strălucit. O coafură simplă, cu care nu ai cum să dai greș niciodată.

4. Judy Greer

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Judy Greer
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Judy Greer

Hairstylist-ul Gregory Russell i-a realizat lui Judy Greer o coadă de cal messy, căreia i-a accesorizat o panglică neagră. Este un look care nu are cum să nu îți placă și să nu îți vină bine. Mai mult decât atât, îl poți realiza acasă în mai puțin de cinci minute.

5. Julia Roberts

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Julia Roberts
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Julia Roberts

Așa cum ne-a obișnuit, Julia Roberts este adepta unui stil natural, atât în ceea ce privește makeup-ul, cât și hairstyle-ul. De această dată, actrița a optat pentru o coafură în stil retro, afișând niște bucle în valuri perfecte. Cu siguranță acest tip de coafură nu va ieși niciodată din tendințele de pe covorul roșu.

Citește și: Cele mai frumoase cupluri de la Globurile de Aur 2019

6. Thandie Newton

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Thandie Newton
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Thandie Newton

Hairstylist-ul lui Thandie Newton, Nai’vasha, i-a realizat actriței un look inspirat din anii ’70. Mai întâi a folosit o cremă pentru bucle pe care a aplicat-o la rădăcini, după care a refăcut buclele naturale ale actriței, în partea de jos.

7. Caitriona Balfe

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Catriona Balfe
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Catriona Balfe

Dacă nu mai știi cum să îți faci părul tuns bob să arate diferit, pentru că, să fim serioși, această coafură te limitează destul de mult, Caitriona Balfe a găsit soluția. Actrița a ales să actualizeze cea mai apreciată coafură a anului 2019, adăugând două agrafe cu pietre prețioase.

8. Nicole Kidman

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Nicole Kidman
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Nicole Kidman

Nicole Kidman, una dintre cele mai spectaculoase apariții ale serii, aduce pe covorul roșu unul dintre cele mai controversate accesorii de păr: funda neagră din catifea. Hairstylist-ul lui Nicole i-a acoperit o parte din față cu o șuviță generoasă și i-a aplicat acesteia un ser pentru strălucire, pentru a-i scoate și mai mult în evidență părul sănătos.

Citește și: Globurile de Aur 2019. Cele mai frumoase rochii

9. Irina Shayk

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Irina Shayk
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Irina Shayk

Topmodelul Irina Shayk a fost o adevărată surpriză pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2019. Aceasta și-a făcut apariția cu un nou look, o coafură bob perfectă. Fără apela la alte accesorii de păr sau la un machiaj proeminent, Irina a întors capetele tuturor zâmbind toată seara.

10. Halle Berry

Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 - Halle Barry
Cele mai frumoase coafuri de la Globurile de Aur 2019 – Halle Barry

Halle Berry a pășit pe covorul roșu de la gala Globurile de Aur 2019 cu o coafură lejeră și aparent simplă. Ceea ce nu știți încă este faptul că acest breton XXL, căci așa îl numesc hairtstyliștii va fi coafura anului 2019.

Citește și: Cele mai reușite machiaje la Globurile de Aur 2019