Beauty

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la gala American Music Awards 2018

nicoleta.ispasescu
October 10, 2018 13:30 PM

Seara trecută, la Los Angeles, a avut loc cea de-a 46-a ediție a  galei de decernare a premiilor American Music Awards.

Pe aceeasi temaCele mai prost îmbrăcate vedete la gala American Music Awards 2018

Desigur că și noi suntem interesați de muzică, însă nu aveam cum să nu ne concentrăm pe coafurile și machiajele marilor celebrități de la Hollywood.

Anul acesta a fost vorba despre bucle voluminoase, cocuri elegante, wet look și foarte multe accesorii de păr, cum ar fi pălăriile, sau alte elemente decorative. În ceea ce privește machiajul, clasicul tuș (eyeliner) a fost preferatul artistelor.

Vedetele au defilat pe covorul roșu la Microsoft Theater în Los Angeles, California, iar noi am selectat cele mai frumoase coafuri și machiaje de la American Music Awards 2018 pe care să le porți și tu toamna aceasta.

1. Amber Heard

Amber Heard a ales un look natural, o piele mată, cremoasă și un smokey eye. Actrița, care în trecut a fost model, este întruchiparea perfecțiunii pe covorul roșu. Părul ușor umed, prins în coc și multitudinea de cercei pentru care a optat îi asigură un look fresh, o apariție impecabilă.

2. Cardi B

Cardi B a fost dintotdeauna o apariție imprevizibilă și originală pe covorul roșu. Cântăreața americană de muzică rap ne-a obișnuit deja cu ținutele sale extravagante și nu putea fi mai prejos nici de această dată. Seara trecută, la gala American Music Awards 2018, artista a încercat să transmită un aer latino și a optat pentru culori aprinse, predominant roșu și accesorii masive. Pentru cine nu știe, Cardi B are origini dominicane.

3. Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis Ross a fost gazda galei American Music Awards și anul acesta. Printre look-urile de aseară, primul dintre ele a fost unul natural, realizat în laboratoarele Pat McGrath. Actrița, de o frumusețe deosebită, și-a evidențiat trăsăturile prin realizarea unui machiaj simplu, cu nuanțe neutre, și o coafură wet look. Din fericire, în ceea ce o privește pe Tracee, știm exact ce produse a purtat: Tuș Lichid Pat McGrath Labs Perma Precision (42$), Iluminator Skin Fetish, balsam de buze Balm Duo in Nude și Ruj Mattetrance Lipstick in Christy.

4. Taylor Swift

Cu excepția aspectelor politice din cauza cărora Taylor Swift a fost destul de mult în atenția publicului în ultima vreme, ea este o prezență deosebită. Seara trecută la gala American Music Awards, în afara ținutei din timpul show-ului pe care l-a susținut, arista a purtat o rochie Balmain metalică și un look natural, fresh în ceea ce privește machiajul și coafura: un coc simplu, prins lejer la spate și un machiaj cu tuș, așa cum ne-a obișnuit deja.

5. Erika Jayne

Cântăreața în vârstă de 47 de ani (da, ați citit bine), a surprins seara trecută cu un cordon de mătase în jurul parului blond, prins într-o coadă împletită. Ea s-a jucat dintotdeauna cu părul blond platinat, iar seara trecută nu a fost o excepție.

6. Tyra Banks

Frumoasa Tyra Banks, fostă moderatoarea a emisiunii America’s Next Top model, a apărut pe covorul roșu cu părul lăsat desprins, cu bucle voluminoase și o pălărie neagră. Tyra arată la fel de fresh și de strălucitoare dintotdeauna și pare să fi cunoscut secretul tinereții fără bătrânețe.

7. Dua Lipa

Deși a cam dat-o în bară cu ținuta, în ceea ce privește coafura și machiajul, Dua Lipa a făcut o alegere potrivită. Solista are o dimensiune a părului care în prezent se află în tendințe, iar faptul că machiajul este extrem de natural și accezorizarea una simplă (a ales un singur colier, de altfel foarte frumos și elegant), au salvat-o pe aceasta de gurile rele.