Beauty

Cele mai frumoase modele de unghii de pe Instagram

alexandra dutu
April 24, 2018 17:30 PM

Modelele de unghii pentru 2018 sunt minimaliste, însă extrem de ofertante și drăguțe. Fie că preferi unghiile lungi sau scurte, am găsit pentru tine cele mai frumoase modele de unghii care au avut un succes fulminant pe Instagram, potrivit refinery29.com:

Pe aceeasi temaModele de manichiura cu gel pentru unghii scurte! Cum să-ți pregătești mâinile pentru Paște 2018

1. Desert Mood – modelele de unghii cu fluturi, lună, palmieri, ochelari de soare sau simple figuri geometrice, în combinații de alb, negru, roz prăfuit sau verde au ”prins” imediat pe Instagram, fiind unele dintre cele mai apreciate.

2. Palmierii și nucile de cocos desenate discret, în nuanțe de alb-negru, peste un galben pastel sunt un alt model preferat de doamnele și domnișoarele care urmăresc trendurile pe Instagram.

3. O&J nu a uitat de trendul minimalist – culoarea mată a lacului de unghii s-a potrivit perfect cu albul desenului grafic, oferind o imagine prețioasă manichiurii.

4. O altă manichiură care a prins la public, propusă de cei de la Olive & June este inspirată din anii ’90, cu influențe florale șaptezeciste. Margarete, curcubeie, trifoi, inimioare, cireșe sau lămâi sunt numai câteva dintre desenele cu care pot fi completate lacurile nude.

5. Dacă ar fi să alegem o preferată, asta ar fi! Jumătate de curcubeu – cel mai popular model al brandului Beverly Hills, care poate fi recreat însă chiar la tine acasă.

6. Inimioarele aplicate peste o bază pastel – un model care-ți ajunge imediat la suflet.

7. Dacă ești o persoană îndrăzneață, poți jongla cu opțiunile și să le combini pe toate într-o singură manichiură.