Beauty

Cele mai tari modele de machiaj de zi de pe Instagram

nicoleta.ispasescu
November 19, 2018 17:04 PM

Industria de beauty este una dintre cele mai efervescente și dinamice industrii. Instagramul este locul unde se nasc cele mai bizare trenduri, mai ales când vine vorba de acest domeniu.

Am pus la un loc pentru tine cele mai tari modele de machiaj de zi de pe Instagram. Iată de unde te poți inspira!

Cele mai tari modele de machiaj de zi de pe Instagram

Rujul oranj

Potrivit makeup-artistului Quinn Murphy, putem pasta rujurile îndrăznețe și strălucitoare pe care le-am purtat vara asta.

 

Rujul lăcuit

Unul dintre cele mai apreciate trenduri este lacul. Fie că vorbim despre haine, accesorii, sau chiar de make-up. Așadar, un ruj cu efect lăcuit îți oferă o culoare luminoasă, intensă, precum un luciu delicat, care să-ți facă zilele mai strălucitoare.

Ruj în culoarea vinului

Cheia succesului acestei nuanță constă în a estompa culoarea, prin presarea unui șervețel pe buze, după aplicarea rujului. În acest fel buzele vor căpăta culoarea vinului dar te vei simți și confortabil purtând o nuanță dificilă.

 

View this post on Instagram

 

T E S S A 🖤❤ @tessamaethompson styling @waymanandmicah hair @cwoodhair #ninaparkbeauty

A post shared by Nina Park (@ninapark) on

Eyeliner colorat

Chiar dacă afară este o atmosferă întunecată de toamnă-iarnă, asta nu înseamnă că și ochii trebuie să îi machiezi la fel. Adaugă o linie de tuș într-o nuanță corai deschis și vei avea un efect de senzație.

 

View this post on Instagram

 

a little scribble ✏

A post shared by Amrita Mehta 💄 (@makeupbyamrita) on

Culoare pe linia apei

Adăugarea unei nuanțe de violet sau albastru pe linia apei creează un efect de volum. Cea mai bună variantă este un fard metalizat, cremos, asemenea celui purtat de Jennifer Lopez.

 

View this post on Instagram

 

Blonde barbie @jlo #worldofdance #glamslam

A post shared by Scott Barnes (@scottbarnes68) on

Fond de ten iluminator

Creați un look total strălucitor prin combinarea unui iluminator lichid cu primerul sau fondul de ten.

 

View this post on Instagram

 

💅🏼 @carosanchhez ✨ // #makeup #hair

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully) on

Iluminator în punctele înalte ale feței

Să nu vă fie frică să folosiți iluminator în cât mai multe zone ale feței. Aplicarea unui iluminator cremos pe vârful nasului, pe frunte, deasupra sprâncelor, pe arcul lui Cupid și în colțul ochilor este o metoda eficientă pentru a da luminozitate tenului. A nu se confunda acest look cu unul oily.

O singură nuanță de fard

Aplicarea unei singure nuanțe de fard pe pleoapa mobilă dă o nouă semnificație machiajului, și anume unul minimalist. Prin urmare, o singură nuanță de fard nu poate arăta altfel, decât superb.

 

View this post on Instagram

 

Today’s #FFF look 🌸 link in bioooo

A post shared by Allana Davison (@allanaramaa) on

Sclipici

Dacă aplicarea unei singure nuanțe poate fi dificilă, ce spuneți despre puțin sclipici? Acel glitter despre care tot auzim și nu ne facem curaj să-l purtăm, din teama de a nu fi prea mult. Ei bine, nu este prea mult, iar aplicarea lui așa cum o face Adwoa Aboah, care se focusează pe colțul interior al ochilor, asigură un look grandios.

 

View this post on Instagram

 

Dripping with anxiety.

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on

Machiajul capătă cu totul alte înțelesuri pe Instagram: de multe ori nu mai este vorba despre a pune în valoare trăsăturile și de a estompa defectele. În cazul multor trenduri care se nasc este vorba despre a-ți manifesta creativitatea, de a veni cu ceva neobișnuit, care să uimească sau, pur și simplu, de a fi diferit.