Beauty

Fața lui Meghan Markle a devenit inspirație pentru operațiile estetice

andreea voicu
August 20, 2018 17:50 PM

Fosta actriță de la Hollywood, Meghan Markle, a devenit rapid una dintre cele mai populare femei de pe planetă. Deși era celebră și înainte de a se căsători cu Prințul Harry, Meghan a căpătat și mai multă vizibilitate și admirație în urma câștigării titlului de Ducesă.

Pe aceeasi temaLily Aldrigdge a făcut anunțul: este însărcinată cu al doilea copil!

Markle a fost lăudată pentru frumusețea și pentru naturalețea ei, devenind fără doar și poate o sursă de inspirație pentru foarte multe femei care sunt familiarizate cu bisturiul.

Majoritatea acestor femei consideră că Meghanare nasul perfect și își doresc să-l transforme și pe al lor.

Medicii plasticieni au numit această dorință efectul Meghan Markle”!

Doctorul David Cangello, un expert în rinoplastie din New York a declarat că din ce în ce mai multe paciente care vin să își remodeleze nasul prezintă poza actriței și spun că vor să arate la fel ca ea.

Acesta avertizează însă că forma nasului actriței nu se poate potrivi oricui, ba chiar există riscul ca unele paciente să aibă probleme de respirație din cauza unei astfel de operații”.

Se pare, totuși, că Markle nu este singura membră a familiei regale britanice care inspiră operațiile estetice. În 2016, medicii au raportat un număr tot mai mare de paciente care cereau să aibă nasul ca cel al lui Kate Middleton.