Beauty

Fiica Andreei Berecleanu, model într-o reclamă! Eva Zaharescu a dezvăluit trucurile ei de frumusețe

alexandra dutu
July 17, 2018 16:26 PM

Fiica Andreei Berecleanu este model în noua campanie de promovare a frumuseții naturale, într-o campanie Top Line România, numită Unalike Beauty.

Pe aceeasi tema

Evoluţie vestimentară Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu este în al nouălea cer! Fiica ei, Eva Zaharescu, a marcat primul ei succes în cariera profesională. Tânăra este model într-o campanie de promovare a frumuseții naturale în rândul adolescentelor.

”Sunt bucuroasă pentru că am putut să fac parte din acest concept, care promovează frumusețea naturală și consider că fiecare dintre noi ar trebui să se simtă bine în pielea lui. Fetele de vârsta mea sunt foarte interesate de make-up, de produsele pentru păr și tocmai de-asta m-au întrebat pe mine, pentru că știu că eu am făcut parte din acest concept, această campanie și eu le-am spus că e foarte important să fie cât mai naturale, mai ales la vârsta asta. Apelez la profesioniști atunci când e vorba despre frumusețe, folosesc produse de păr și de make-up, recomandate de specialiști. Unalike Beauty – campania care redefinește frumusețea”, spune Eva Zaharescu în clipul de promovare postat de mama ei, Andreea Berecleanu, pe pagina personală de Instagram.

❤️🌹🍎

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on