Beauty

Gafa Arianei Grande: Iată ce înseamnă de fapt noul său tatuaj

ioana pana
February 2, 2019 00:00 AM

Ca să celebreze faptul că noul ei hit, „7 Rings” a ajuns numărul unu în topuri în numai câteva zile de la lansare, Ariana Grande a decis să își facă un tatuaj în palmă cu numele piesei în Kanji, un sistem japonez de scriere cu caractere din alfabetul chinezesc.

La mijloc a intervenit totuși, o problemă de interpretare: semnul pentru cifra 7, alături de semnul pentru „rings” formează împreună semnul „schichirin”, adică „grătar mic din cărbune”. Cântăreața a recunoscut într-o postare pe Twitter (care acum este ștearsă) că tatuajul nu înseamnă ce ar fi trebuit să însemne. „Mare fană a grătarelor micuțe ” a scris ea. „Într-adevăr, am ratat câteva simboluri. M-a durut foarte tare și probabil nu aș mai fi rezistat nici măcar pentru încă unul. Acum lăsați-mă în pace pe mine și pe grătărelul meu.” a completat artista.

Gafa Arianei Grande: Iată ce înseamnă de fapt noul său tatuaj

Omg 😂😬 @arianagrande @sweetener #7rings #arianagrande #sweetener

A post shared by scooch a mooch (@ariannagranndebuteraa) on Jan 30, 2019 at 4:46am PST

În ciuda acestui fapt, Ariana a completat tatuajul cu alte câteva noi caractere, menite să corecteze greșeala. Aceasta a postat pe InstaStory în cursul zilei de joi un video cu noul tatuaj, explicând „Puțin mai bine. Mulțumesc profesorului meu pentru că m-a ajutat să-l repar. RIP micului grătar din cărbune. Îmi lipsești. Chiar îmi plăcea de tine.”

Problema este că nici acum nu este clar ce înseamnă tatuajul de fapt: anumite surse spun că în funcție de modul de citire, acele caractere pot însemna „Grătar japonez deget”, sau chiar „Mic grătar din cărbune, deget inimă”. Așadar, Ariana, știi care va fi numele următorului hit!

七つの指輪「7 Rings」♡ out now 🌪 💎 link in whatever you’ll find it

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jan 17, 2019 at 9:00pm PST