Beauty

Geanina Ilieș, de la pupitrul știrilor Antena 1 la antreprenoriat: "Nu, chiar nu mi-e dor"

nicoleta.ispasescu
April 23, 2018 15:04 PM

Geanina Ilieș, fosta prezentatoare a știrilor Antena 1 s-a retras de ceva timp din televiziune și ne-a mărturisit că nu îi duce deloc dorul.

Ba din contră, Geanina recunoaște că s-a redescoperit, că a fost cea mai bună decizie și că îi este foarte bine acum: „Am trecut de la știri la partea de antreprenoriat și na, mi-o cere business-ul, ca să zic așa, trebuie să mă port un pic elegant. Foarte bine. Chiar o fostă colegă m-a întrebat dacă mi-e dor de televiziune, și am răspuns foarte repede. Am zis: nu! Nu, chiar nu mi-e dor, adică am luat o decizie care mi-a fost oarecum benefică”.

După aproape 16 ani petrecuți în alt domeniu, film, presă și televiziune, Geanina a simțit nevoia de o schimbare. Prezentatoarea știrilor a declarat că a ajutat-o mult în deschiderea afacerii sale, Ergo Sun, faptul că a lucrat în televiziune, datorită imaginii pe care și-a construit-o. Nu vrea să se oprească aici! Curând va deschide un nou salon de bronzare, dar are în plan și alte proiecte: Pe partea de remodelare corporală, estetică facială, din punctul meu de vedere acum am ajuns foarte repede exact acolo unde mi-am dorit, vreau să-l dezvolt mai mult, chiar și studioul de bronzat, o să mai deschid încă un studio în curând, în partea de vest a Bucureștiului și deocamdată atât. Pe viitor, Doamne ajută! Da, da. M-a ajutat foarte mult faptul că am lucrat în televiziune și imaginea și faptul că mi-a plăcut foarte mult și partea de beauty și am încercat să o dezvolt așa cum o simt eu”.

Deschiderea afacerii vedetei a venit din necesitatea unui salon de care orice femeie are nevoie ca să se relaxeze. Probabil că anumite experiențe negative din trecut au făcut-o pe Geanina să ne mărturisească: Mi-ar fi plăcut mie să intru într-un salon, să fiu respectată, să trec prin toate procedurile pe care le am eu în salon, să dea rezultate și clientul să fie satisfăcut, din toate punctele de vedere. Este foarte cozy. Și clientele mi-au mărturisit lucrul ăsta. Se simt ca acasă, de la prima cafea pe care o beau dimineața până seara la ultimul masaj de relaxare”.

Ne putem da seama că Geanina Ilieș este o persoană deosebită din simplul fapt că pune foarte mare preț pe etica muncii și își tratează angajații cu respect, pentru că aceștia din urmă sunt imaginea ei: „Mai mult decât atât contează foarte mult să-ți respecți angajații, ținând cont de tot ceea ce se întâmplă și țin cont de tot ceea ce își doresc și ele. Atâta timp cât ele se simt bine, într-un ambient plăcut, practic ele sunt stimulate. Mie mi se pare correct să respecți angajatul și angajatorul să creeze o stare de bine în salon, astfel încât angajații să se simtă ca acasă atunci când vin la muncă”.