Beauty

Ipostaza inedită în care s-a fotografiat soția lui Vladimir Drăghia! Cât de superbă este

adelina.duinea
December 4, 2018 12:19 PM

În ultima sa fotografie publicată pe Instagram, Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, apare într-o ipostază inedită. Mămica apreciată până acum pentru naturalețea și prospețimea ei apare de această dată intens machiată și purtând o rochie cu paiete. Cu machiaj sau fără, în rochie cu paiete sau colanți, un lucru este cert, Alice Cavaleru este superbă și se simte bine atât fără, cât și cu machiaj. Iată mesajul transmis de vedetă.

Ipostaza inedită în care s-a fotografiat soția lui Vladimir Drăghia! Cât de superbă este

„Într-o ipostază în care nu mă găsesc prea des: GLAM. Îmi tot amintesc de un comentariu hazliu, în care o domnișoară (aparent) îmi spune că e mai că nu mă machiez pentru că aș fi și mai urâtă. Un alt personaj mi-a spus că nu mă machiez pentru că sunt leneșă.

Chill, ppl, e loc pentru toată lumea. Nu alerg după titlul de cea mai frumoasă. Nici nu pretind că eu fac mai bine că mă port mai naturală, iar alte fete greșesc. 

Natural sau glam, important e să generezi zâmbete și să emani eleganță, nu vulgaritate. Super frumoasă mă simt acum când scriu aceste rânduri, cu părul răvășit și ochii umflați după o noapte grea cu puiul meu răcit. 

Pentru că noi, femeile, avem capacitatea de a fi frumoase și când purtăm paiete, și când purtăm pijamale largi și dăm cu aspiratorul. Indiferent dacă alegeți să purtați balsam de buze sau ruj roșu de Crăciun, vă doresc să vă bucurați de voi și de tot ce vedeți frumos în jur, fără să comparați.”

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru) on