Beauty

Kaia Gerber, imaginea YSL Beauty, la doar 17 ani

nicoleta.ispasescu
October 2, 2018 14:40 PM

Abia ce a împlinit 17 ani și deja a prezentat pentru fiecare mare show de modă al sezonului, a făcut campanii pentru Chanel, Alexander Wang, Calvin Klein, Marc Jacobs, Versace, Miu Miu și mai mult decât atât, a lansat o linie de haine, împreună cu Karl Lagerfeld.

Pe aceeasi tema

Designerul Karl Lagerfeld propune o nouă colecție alături de fata supermodelului Cindy Crawford

După semnarea unui contract de frumusețe cu Marc Jacobs, în urmă cu doi ani, supermodelul a semnat zilele acestea altul, de data aceasta cu YSL Beauty. Să nu uitați: are doar 17 ani!

 

View this post on Instagram

 

so happy to join the @yslbeauty family

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

„Să fiu noua imagine a brandului YSL Beauty este o oportunitate de a scrie o poveste nouă, plină de distracție, culoare și machiaj. Îmi place ADN-ul unui brand care este atât de compromițător, prin prisma faptului că este atât de luxos și cool”, a declarat Kaia într-un comunicat de presă.

Prima campanie va apărea în Ianuarie 2019 și a fost surprinsă de fotograful David Sims, în timp ce machiajul a fost realizat de către makeup-artistul și directorul global al frumuseții, Tom Pecheux.

„Campaniile au fost atât de plăcute – David (Sims) și cu mine am lucrat cu Kaia înainte, așa că totul a fost foarte ușor, foarte natural, și am apreciat fiecare moment”, a declarat Tom Pecheux.

Kaia Gerber, imaginea  YSL BEAUTY, după ce colaborat cu aproape toate brandurile

După ce a prezentat pentru aproape toții designerii mari și a făcut campanii importante, Kaia va fi imaginea rujurilor Rouge Volupté Shine, a liniei Touche Éclat și a rimerurilor Mascara Volume Effet Faux Cils.

Fiica lui Cindy Crawford și a lui Rande Gerber, a crescut enorm în ultimii ani, realizând campanii importante și coperți de revistă în stânga și în dreapta.

Cu aproape patru milioane de followerși pe Instagram, Kaia vede colaborarea cu YSL Beauty mai mult decât pe un simplu job – o consideră o oportunitate de a-i inspira și pe alții.

„Cred că zilele astea, tot ceea ce faci trebuie să măsurat cu un grad de responsabilitate. Dacă sunt oameni care mă văd ca un model de urmat, chiar sper să pot crea imagini și mesaje pozitive, care să-i inspire pe ceilalți să se simtă încrezători în felul în care arată, să aibă grijă de ei înșiși și, în principiu să fie buni cu ei”.

Brandul o vede pe Kaia ca pe o întruchipare a „autenticității” și „agitației” generației ei.

„Kaia este un talent înfloritor, cu un sentiment unic de stil și de o frumusețe uimitoare”spune Stephan Bezy, director general internațional al Yves Saint Laurent Beauty.