Kendall Jenner este noua imagine Proactiv. Ce reacții neașteptate au avut fanii

nicoleta.ispasescu
January 9, 2019
January 9, 2019

Sâmbătă seară, Kris Jenner, mama surorilor Kardashian-Jenner a anunțat că fiica ei Kendall Jenner va fi noua imagine Proactiv.

Kris spune despre fiica ei că este „curajoasă și vulnerabilă” pentru că a ales să vorbească despre „problema ei reală cu acneea, in loc să creeze un impact pozitiv asupra tuturor oamenilor și să promoveze un dialog pozitiv, ceea ce este o dovadă a femeii incredibile care a devenit”.

În acea seară Kendall a anunțat că a început o colaborare cu brandul de îngrijire a pielii, Proactiv, în timp ce împărtășea o scurtă poveste despre experiența ei cu acneea.

Kendall Jenner este noua imagine Proactiv. Ce reacții neașteptate au avut fanii

Într-un scurt videoclip distribuit, atât de Kendall, cât și de Proactiv, supermodelul vorbește despre modul în care s-a luptat cu remarcile și comentariile răutăcioase referitoare la tenul ei, mai ales în noaptea în care a participat la Globurile de Aur, în 2018.

„Îmi aminteam că imediat mergeam în online și citeam toate lucrurile acelea oribile pe care oamenii le spuneau despre mine și despre pielea mea”.


În ciuda tuturor acestor comentarii negative, Kendall a explicat că ea a devenit mai puternică atunci când a văzut că foarte mulți oameni se confruntă cu această problemă.

Ea a continuat spunând că parteneriatul cu Proactiv a fost o „afacere uriașă”, pentru că aceste produse au ajutat-o să își curețe tenul.

Cu toate acestea, însă, fanii nu fost prea receptivi și, în loc să se simtă mișcați sau conectați cu povestea lui Kendall, ei au fost enervați, spunând că este vorba despre o „altă reclamă forțată”.


Share

Asemănătoare