Beauty

Khloé Kardashian și-a vopsit părul de sărbători! Ce culoare îndrăzneață a ales vedeta

nicoleta.ispasescu
December 17, 2018 10:40 AM

Părul lui Khloé Kardashian a suferit mai multe transformări în 2018. Până de curând Khloé avea o nuanță de blond platinat, însă a decis să treacă la o culoare mai îndrăzneață, de sărbători.

Cu puțin timp înainte de Crăciun, Khloé și-a schimbat, din nou, culoarea părului, adăugând, de data aceasta, nuanțe de roz părului ei blond.

Khloé Kardashian și-a vopsit părul de sărbători! Ce culoare îndrăzneață a ales vedeta

2018 a fost un an extrem de încărcat pentru frumoasa blondină, și nici măcar nu s-a terminat. De la nașterea primului ei copil (micuța True Thompson), la scandalul cu iubitul ei, Tristan Thompson, pe care l-a prins înșelând-o, co-fondatoarea liniei de haine Good American nu se oprește aici.

Se pare că starul dorește să încheie anul 2018 în cel mai frumos mod cu putință – vopsindu-și părul într-o culoare extrem de îndrăzneață. Urmând-o pe sora ei, Kim Kardashian West, Khloé a optat și ea să își vopsească părul, special pentru sărbători, într-o nuanță de roz pudrat.

Împărtășind noul ei look pe Instagram, Khloé a scris în descrierea fotografiei: „Nu vei obține niciodată același moment de două ori. Apreciază acest moment”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

You’ll never get the same moment twice. Appreciate this moment

O postare distribuită de Khloé (@khloekardashian) pe