Beauty

La 51 de ani, Julia Roberts și-a vopsit părul roz

nicoleta.ispasescu
November 7, 2018 11:45 AM

Cu o carieră de peste 30 de ani, actrița iconică Julia Roberts a purtat aproape toate culorile în materie de păr și toate au arătat perfect. Ea a făcut senzație cu părul roșu în filmul Pretty Woman, a fost brunetă mulți ani și, până de curând, a avut un blond perfect.

Săptămâna aceasta, însă, superstarul de la Hollywood a mai adăugat o nuanță pe lista ei, debutând la o emisiune TV cu un neașteptat roz-deschis.

În timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live, la începutul acestei săptămâni, Julia Roberts a sosit în studiourile L.A, strălucind. Se pare, așadar, că actrița Julia Roberts nu e deloc o conservatoare, așa cum mulți ar crede despre ea.

La 51 de ani, Julia Roberts și-a vopsit părul roz

Dar, în timp ce transformarea ar putea părea o alegere perfectă, părul roz este, de fapt, rezultatul costumului actriței de Halloween. Explicându-i noul look lui Kimmel, Julia Roberts a recunoscut că a fost, de fapt, rezultatul întârziat al costumului ei de Halloween.

„Am fost un flamingo”, a dezvăluit actrița. Julia a mai mărturisit că se aștepta ca vopseaua să se clătească imediat, dar și-a dat seama că va mai rămâne ceva timp cu acele șuvițe.

Din fericire, nimeni nu a observat cum că ceva ar fi în neregulă cu părul ei, iar nuanța roz ar putea fi chiar o opțiune pe termen lung.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#VOTE💪🏻

O postare distribuită de Julia Roberts (@juliaroberts) pe