Beauty

MAKE-UP TUTORIAL: Anul acesta se poartă sprâncenele naturale. Învață de la Bianca Marca cum să le realizezi corect

nicoleta.ispasescu
September 12, 2018 13:27 PM

Sprâncenele reprezintă „rama” feței tale și constituie principala atracție, dacă sunt realizate corect. Makeup-artistul Bianca Marca te învață cum să realizezi corect forma naturală a sprâncenelor.

La fel ca trendurile în modă și frumusețe și forma sprâncenelor s-a modificat de-a lungul anilor. Astfel, ajungem într-un moment în care ne întrebăm ce anume se poartă și dacă tendințele se vor potrivi cu fizionomia feței noastre.

De ceva timp, tot mai multe celebrități de la Hollywood, dar și femei obișnuite, au adoptat trendul sprâncenelor naturale. Asta nu înseamnă că nu trebuie să le mai îngrijești deloc, ci sa nu le mai conturezi atât de mult.

Deși sprâncenele subțiri au făcut furori pe podiumuri în anii trecuți, stiliștii au hotărât că sprâncenele naturale dau dovadă de mai multă feminitate.

Sprâncenele naturale texturate se află în tendințele 2018/2019

Sprâncenele naturale texturate sunt extrem de ușor de realizat și se potrivesc tuturor tipurilor de fețe. Această tendință se concentrează mai puțin pe forma sprâncenelor și mai mult asupra texturii și a plinătății acestora.

Cheia pentru realizarea acestui tip de sprâncene este de a vă asigura că sprâncenele sunt fixate cu un gel, și ridicate, astfel încât să dea impresia de lifting. Gelul de sprâncene te ajută, nu numai să adaugi grosime și textură sprâncenelor, dar și separă firele de păr, care crează, astfel, un look fresh și actual.

Alături de Bianca Marca am realizat un look natural al sprâncenelor, ispirat de tendințele actuale.