Beauty

Manichiura clasica, pas cu pas! Trucuri pentru unghii perfecte

alexandra dutu
July 20, 2018 18:01 PM

Manichiura clasică este ușor de realizat chiar și la tine acasă, fără a mai fi nevoită să îți bați capul cu programări la salon.

Pe aceeasi temaModele pentru unghii migdală

Manichiura clasica, pas cu pas! Trucuri pentru unghii perfecte:

Pasul 1- îndepărtează lacul de pe unghii cu o dischetă îmbibată în dizolvant.

Pasul 2 – taie unghiile în forma dorită cu ajutorul unei foarfeci speciale sau un clește. Mai întâi, tai lungimea unghiei, apoi scurtezi unghia din lățime.

Pont: degetele înguste și lungi arată foarte bine cu o formă pătrată a unghiilor. Unghiile scurte necesită o formă rotundă. Degetele și mâinile mici sunt avantajate de o formă oval-ascuțită a unghiilor. Forma care se potrivește oricărui tip de degete este cea oval-pătrată.

Pasul 3 – urmează pilirea unghiilor. Pont: pila trebuie să fie de calitate și să aibă o textură bună, de preferat ar fi o pilă din sticlă. Începe a pili unghiile de la un capăt spre centrul ei, într-o singură direcție.

Pasul 4 – înlătură cuticulele cu ajutorul unei soluții de îndepărtat cuticulele.

Pasul 5 – degresează și dezinfectează unghiile. Ține mâinile într-un bol cu apă caldă și lichid. Scade degetele, șterge-le cu un prosop de hârtie și îndepărtează pielițele cu ajutorul unei foarfeci speciale. Dezinfectează apoi unghiile cu spirt.

Pasul 6 – aplică o ojă specifică preferințelor tale.